Ftmkrky Kızlarr 40 haftayı doldurduk gelen giden yok 😑 Hurma ,yürüyüş ,ılık duş ,ilişki dışında önerileriniz var mı ? Dün lekelenme oldu hadi dedim geliyor ama yok öyle sancısız ağrısız bekliyorum . Varmı 40 haftayı dolduran hamişler
Nur1011 Ftmkrky benim kızım 40+4 te geldi cnm bende gelmeyecek diye düşünüyordum artık 😀 leke geldikten 3 gün sonra kızım geldi merak etme seninde yakında gelir bebişin inşallah bi avazda gelirde kavuşusursunuz 🙏🏻
Minnakkkk Ftmkrky 40+6 da artık dogmayacak dedigim Bi aksamda pat diye geldi hem de hersey 2 bucuk saat içinde oldu bitti 😀 sancı hastaneye yetişme dogum cıkıs hepsi toplam o kadarcık 😀😀
istanbul3434 Ftmkrky 40+5′te sifir sanci ile hastaneye yattim normal dogurdum. Gunu vardir annesi onu bekliyordur. Ama sen yine de lekeyi doktoruna soyle duzenli nstye aliyorlardir zaten diye tahmin ediyorum ama olsun doktoru her adimda haberdar etmek lazim
gokcen_parlak007 Ftmkrky bizde 40 +3üz tam 40 haftada gittiğimizde ne sancj açıklık hicbisey yoktu dün gittik 1 cm açılma var dedi o bile umut oldu yoksa diyodum icerde dis cikariyo oglusum🤣pazartesi tekrar gidicez doktor açıklık hızı kişiden kişiye değişir ama pazartesiye kadar gelebilir hazırlıklı ol gelmezse baslqtiriz dogumu dedi hayırlısı beklemedeyiz
Gmz24 40+1 benimde hiçbir belirti yok lekelenmede yok dün nst de sancı 0 çıktı şaka gibi vallahi bunaldım artık
mucizebebek03 gokcen_parlak007 ayniyiz canım bende de 0 sancı yaa benim de ancak çarşambaya kadar bekelrz dedi oğluşum çok nazlı
gokcen_parlak007 mucizebebek03 evet diğer bi paylaşımda da konuşmuştuk sizinle sizinde erkekti hatta hatırladım sizi 🤣
Ayzetuka Ftmkrky Biz de 39+4üz hiç bi belirti yok salı gününe kadar bekleriz dedi doktorum tam 40ta alacak ama sezaryen olmaktansa biraz daha beklemeyi tercih ederdim ben bunu teklif dahi etmedi. Mekonyumunu yiyorlar bekledikçe daha büyük sıkıntı oluyor dedi 🤷
zeytinkiz Ftmkrky 41+1 de dogum yaptım bende yanı seyden dertliydim. Sağlam Br yere tutunup squat yapın zorlamadan 5 er tane seklinde ben günde 35-40 yapıyordum. Ilık duş değil bayaaa hamam gibi sıcak duşa giriyordum her gün. Birde 7 hurmayı 2 bardak suya atın 7 ayetel kürsi okuyup kaynatın. Süzgecten süzün içebildiğiniz sıcaklıkta için. Acılmayı kolaylaştırıyor. Bende hiç belirti yoktu 22 saat suni sancı verildi 19 saat yine bişey hissetmedim 🥴 3 saatte acılmam oldu suyum geldi dogum yaptım 🤭 hep bunların faydası. Yürüyüş ilişki merdiven squat sıcak duş hurma hepsini yapmıştım bende.
istanbul3434 Fatma6060 hayir doktorum suyumu patlatti ve dogum o sekilde basladi suni sanci almadim. Benim siddetli sancim varken nstde en fazla 1-2 kere 100 gorduk onun disinda hep 30-40ti. Bana normal doguramazsin sanci cikmiyor dediler ama 5 saatte 4cm’den 10cm’e acildi ve dogurdum. Allah yardim ediyor.
zeytinkiz Fatma6060 cekemedim 19 saat hiç hissetmedim. Sonra dozu yükselttiler suyum geldi sızıntı seklinde o ara sancım başladı 3 saat sürdü açılmam 22. Saatte suyum ile beraber 2. Ikınmada geldi balık kızım 🤭
nsena Ftmkrky 40+1 bizde aynı şekilde hurma yürüyüş squat devam dün geceden beri sancım var doğum sancısı zannediyorum hep ama gelen giden yok yalancı kasılmalar 🤷🏼♀️ Birde burda bi anneden duymuştum instagramda ebekadriyeünal ın doğumu başlatmak için bi kaç videosu var onlarada gözatabilirsiniz