Sema166 AyseEmre O teoirede tutmadı canım benim oğlan pek güzelleştiğim söylenemez demek hepsi yalan. 🙈🤣
Betllll AyseEmre valla bnmde aynı gittim artık ağdayda aldırdım 😂😂 inşallah çoğalmaz çok sinir olmaya başlamıştm 😂😂😂
Annesiveoglu EceAydn cilt hassas oldumu insan herşeyi kullanamiyor canim haklsin. Ama ağdanın yeride ayri ozellikle sir ada tertemiz yapiyor
AyseEmre Betllll vallahi bak😂 aynen ya nasıl olcaz kilolarımızı vercez mi şiiligimiz kıllarımız gidecekmi cok merak ediyorum 😂😂
Betllll AyseEmre zombi olcakmışım gbi geliyo bna 🤣🤣 göbek sarkık buruş buruş saçlr dökülmüş yüz göz şiş ayy 🤣🤣🤣
Hanif AyseEmre canım onlar Doğuma kadar bile kalmıyor ilk zamanlar bende de vardı 30. Haftaya yaklaştıkça hepsi kayboldu şuan 36. Haftadayız tüykerden eser kalmadı ama kesinlikle alma yoksa devamı gelir.
acemianne21 AyseEmre yok cnm bn alışık olduğum için acıyı hissetmiyorum bebege bi zarari olucagini sanmiyorum ama yinede yanlis yönlendirmek istemem iyice arastirin gerekirse doktorunuza sorun önce😘
AyseEmre Duygue aklımdan cok geciyor zaten gebelikten once agda kullanıyordum hamileliktenmi neyse artık agdaya dayanamaz oldum o yuzden de korkuyorum almaya 😬 bide gobek cevresi hassas yer ya😒
Aybukealtintas AyseEmre Benimde cıkıyo jiletle alıyorum hemen extra bi sertleşme ve ya fazla cıkmada olmuyor
Aybukealtintas AyseEmre en rahatı valla bu sıcak ta seyde baska birseyle ugrasamam yani böyle yok ne zaman cıkıcaktı yok söyle böyle derdi yok 3.5 günde bir al mis gibi 🤗
AyseEmre Duygue dün yarısına jilet sürdüm yarısınıda elimle kopardım ama bebegime bisey olur diye korktum yarım bıraktım😒😒