AyseEmre Kızlar sizdede benim gibi asırı derecede gobek cevresinde kıllanmanız varmı ya 😩 valla bugun duramadım dusta biraz elimle yoldum kılları cok gozume batıyordu bir zararı olurmu sizler nasıl basediyorsunuz kıllarla
acemianne21 AyseEmre ben aliyorum cnku tüylü olmak bni rahatsiz ediyordu agdayla aliyorum cokta rahat cikinca hafif hafif cikiyor görunmuyor bile
Esracim AyseEmre bende aşırı yok ama normale göre çıktı biraz. Bende dedim acaba göbeğin büyüdü ondan mı belirginleşti bunlar 😁
EceAydn AyseEmre Valla jiletle aliyorum. Agda vucuduma inanilmaz dokunuyor. Dokulmesini de bekleyemezdim cok kotu gorunuyordu.. Basladik bir kere bakalim 😁
Minikim AyseEmre 😂😂 bende agda banti ile aldım.bi kere daha kötü cıktı her gidişimde doktoruma söylüyorum utanmamak için:D oda dökülecek söylüyor:D
AyseEmre acemianne21 cok acıyormu agdayla bide bebege herhangi bir zararı olmuyor demi bende almak istıyorum ama zararı olur diye korkuyorum
Annesiveoglu AyseEmre kac haftalik canim bi zarari olmuyor doktorum kendi soyledi alabilirsin zarari olmaz diye. Ama ilk 3 ay almadim nedense. Kasiklarim cok agriyordu 3. Aydan snra aldim
acemianne21 AyseEmre yok cnm bn alışık olduğum için acıyı hissetmiyorum bebege bi zarari olucagini sanmiyorum ama yinede yanlis yönlendirmek istemem iyice arastirin gerekirse doktorunuza sorun önce😘
Cansuu33 Benim de olmaya başladı elimle bir kaç tanesini kopardim yerine daha kalın çıktı. )) Kaçıncı haftada başladı sizde
Mucize2 BEN LAzerli olduğum halde hortladı resmen bende dayanamadım aldım geçenlerde ki daha gebeliğimin 9. Haftasındayım yani🤔
Hayalll Ben agda yapiyordum hep suan da az az cikiyor incecik belli belirsiz ama yine de agdayla aliyorm en son 4 aylikken almisdim suan 7.aydayz az az cikdi.... ama geri kalan bolgeler icin ayni seyi soyleyemm onlrda agda fakat azalmadi cogaldi diyeblrm
Oozzee Benim göbeğim hep kıllıydı. Göbek çizgimdekiler daha koyu olduğu için hamilelikten önce lazer yaptırmıştım. Şimdi orada tek tük çıkıyor. Onları da komple ağdayla aldırıyorum çünkü sevmiyorum kılı tüyü.
Sema166 AyseEmre Bendede oldu bi tane bile tüy yoktu önceden çok üzülüyorum gördükçe ama dökülür diyor herkez
AyseEmre Sema166 evet bende de hic yoktu hiç tüy falan bilmezdüm git gide daha da cok cogalıyor sinirlerim bozuldu 😣
FatmaOrhan Sema166 yooook dökülmüyor benide hep öyle kandırdılar kızımda doktorlar ailem uyandığımı da söyledim doktoruma bu çok normal dökülür genelde dedi gitmedi daha da güzel uzadılar
AyseFahriYalcn AyseEmre sakın almayın canım alırsanız eğer devamlı çıkar hormonlar duzelince dökülecek eğer alırsanız tüy kökleri kuvvetlenip çıkmaya devam eder benimde 3tel cikiyo her hamilelikte sonra kendi kopuyo
AyseEmre EceAydn dogumdan sonra bitkisel agdayla inceltirsin kuzu bende korka korka biraz jiletle aldım ya🤣🤣