Ysmnbarin doktorunuz bebise sıkıntı olur veya olmaz konusunda bisey dedi mi Kaç haftalıksınız bide

elfmoom Baya düşmüş Bakalım pazartesi kontrolüm.Bebise sıkıntı olur veya olmaz konusunda bi bilgi verdi mi doktorunuz.Siz kaç haftaliksnz bu arada

Hapykids gebelikte çoğu değer düşer ve çıkar merak etmeyin tedavi edildiği müddetçe bir şey olmaz.. 18. hafta siz?

elfmoom ya evet orası öyle de insan yinede tereddütte kalıyor.bebislerimiz sağlıklı olsun onlara bişey olmasın da 🤗Bizde bugün 33 olduk çok şükür 👼

Benimde baya düşük gebeliğin ilk haftaları olduğu için iğne zararlı olur diye hap verdi ilerleyen zamanda iğneye geçicez.

Hapykids 22 haftalığım ama hamile olduğumu biliyor zaten bebeğe zarar verecek bi ilacı neden yazsın ki ?

Hapykids B12 140 benim iğne kullanıyorum ayriyetten sebze meyve bol tüketmeye çalışıyorum

Benim hamile değilken 80 di. doktor iğne yazalim demişti bende her gün kim iğne olacak diye istemedim. Sonraki ay hamile olduğumu öğrendiğimde doktora söyledim. O da bu B12 ikinize yetmez çocuk senden alır senin depolarin tamamen boşalır dedi. Mecbur yazdı iğneyi. İlk hafta her gün. İkincisinde haftada bir üçüncüsünde ayda bir olacağım. Haftalık olana geçtim şu anda. Ama değerlerime baktirmadim henüz. İnşallah yukselmistir.

Hapykids ha pardon canım ben ilacım zararı olur mu anladım. Benim eksik değilmiş tam sınırdaymış o yüzden bi zararı olmaz dedi ama B12 eksikliğinde bebeğe zararı olabilirmiş