Nurklc38 Esra-beril- Peki ben ilk defa alışveriş yaptım. Kargo ücretsiz diyor ama sipariş verince nakliye 95 felan yazıyordu anlayamadım. Sonra sipariş verince de kargo bedava yazıyordu anlamadım yani ben şimdi kargoya 95 tl mi vericem ?
Esra-beril- Nurklc38 Attigin resimde yazmıyor ama bilemedim ben 474 TL’lik alışveriş yapmıştım kargo vs ödemedim komşum 60 TL’lik aldı oda ödemedi ilk siparişte kargo bedava oluyor
bebeklibirisi Nurklc38 aliexpress gibi birşey sanırım ben de şimdi indirip baktım kalitesini bilmem ama çeşitli şeyler var güzel de sipariş verirseniz sonrasında bizimle de paylaşın hatta bugün biri beyaz bir tulum atmış paylaşmıştı bir postta
Nurklc38 bebeklibirisi Bende beyaz tulum aldım kışlık için indirime girmiş alayım dedim ilk siprişim bakalım umarım 95 tl almazlar hahaha 😂😂
Mom3834 Nurklc38 canım ben burdaki postlarda görmüştüm. Ürünler cok uygun oluyormuş ama gümrük ücreti yansıtıyorlarmış yüksek miktarda. Muhtemelen o nakliye ücreti de 95 tl
Nurklc38 Mom3834 İşte nakliye 95 yazıyordu sipariş verirince de yazmıyordu yani anlamadım. 44 tllik ürüne 95 tl kargo verirsem beynimden vurulmuşa dönerim hahahaha
bebeklibirisi Esra-beril- Google imgresim yükle yazıp resimleri yükleyin sonra altta link çıkıyor o linki kopylayıp buraya yapıştırın merak ettim aldıklarınızı 😂❤️
Esra-beril- https://imgyukle.com/i/kSp4xq diğerlerini yıkamaya atmıştım saatte kızımın kolunda o yüzden çekemedim