Nurklc38 Kızlar ben burdan tulum sipariş verdim anlayan var mı bu siteden kargo bedava diyor ama az önce nakliye 95 felan yazıyordu yani kargocuya 95 tl mi vericemm
Onner Nurklc38 az önce 121 tl lik sipariş verdim, daha bugün üye olduğum için ilk güne özel ücretsiz kargo vardi kullanayım dedim, inşallah hepsi kaliteli sağlam gelir, hepsini 3-6 ay aldım.
Minigim24 Nurklc38 biri post açmıştı ya sabah gördüm oda tulum almış atmıştı gayet güzel geldi diye bulabilirsem etiketleyeyim 🤗
Esra-beril- Ben ordan alış veriş yaptım ilk alışverişlerde kargo bedava daha sonrada 400 TL üzeri kargo bedava oluyor
Civcivinannesiii Nurklc38 ilk siparis ucretsiz kargo canm Sabah biriside post acmisti o odememisti baska ucret
TubaDMR4 Nurklc38 ben sürekli alışveriş yapıyorum bu sayfadan şu anda bu attığınız ss le spariş verirseniz ekstradan para ödemiyceksiniz
Nurklc38 Onner Bende öyle aldım da sizde nakliye 95 yazıyor muydu ben onu görünce şok oldum. Bende yeni indirdim kargo bedava diye aldım
Byztrkravc Nurklc38 büyük ihtimalle bende Google de araştırmıştım bi ara fiyatlar uygun gelmişti yorumlara falan baktım öyle yazıyordu
Esra-beril- Nurklc38 Attigin resimde yazmıyor ama bilemedim ben 474 TL’lik alışveriş yapmıştım kargo vs ödemedim komşum 60 TL’lik aldı oda ödemedi ilk siparişte kargo bedava oluyor