Seyda_Seyda Esmerim38 allah yardimcimiz olsun bi an önce gelsin diyorum sonra sancilari dusununce vazgeciyorum
Almi4134 elif6093 2 gun sonra dogurursun ben burda post açtığımda dogums gittim 😁😁 sezaryen olduk maalesef:( ama olsun 🥰
mercanmeb 38+5 bende bekliyorum halen. Arayanlar bir gelişme varmı dedikçe bunalıma giriyorum. Özellikle de eşim. O kadar çok duyar oldum ki bu lafı. Sanki doğursam sancılansam haber etmicem
Seyda_Seyda mercanmeb 😂😂😂 cok tanidik geliyo telefon u acar acmaz kim olursa olsun gelmiyomu nerde tik yokmu demelerinden bende biktim :) komik olan ikinci ya biliyosun basina gelecekleri nerden nasil baslicagini bildigin vucudumu dinliyorum oda daha zor geliyo
mercanmeb Seyda_Seyda valla haklısın ya. Sanki ben doğurmak istemiyorum ya 🤣 geliyor da kendimi tutuyorum doğmasın diye sanki
Kara96 Seyda_Seyda 39+6 burdayım bugun doktor kontrolüm vardı bebek aşağı inmiş suyu falan iyi dedi bu durumda en fazla 1 hafta daha bekleriz dedi bekliyoruz bakalım gelmezse sonum suni sancı 🤷🏻♀️🙊
Kara96 Seyda_Seyda Bende çevremin doğurmadın mı diye aramalarından mesaj atmalarından sıkıldım aslında zamanını tam dolduruyor kızım normal sürecini tamamlamış oluyor ama çevre yüzünden bende kendimi sorguluyorum bu sefer acaba neden hala doğmadı falan diye stres yapıyorum ister istemez 😪🙄
Seyda_Seyda Kara96 canim bende öyleyim acaba neden gelmiyo fln ama aslinda dedigin gibi gününü dolduruyo :)