gamzosgamzos Rabis00 fitil olarak yan etkisi yok sadece biraz geri geliyor ama agizdan cok yan etkisi var fitil daha faydalı diye duydum
Babydream Rabis00 ilk olarak ağızdan alıyordum tansiyonum düştü sersem gibi oldum sonra fitil olarak kullanmaya başladım hiçbir yan etki yapmadı sadece biraz uyku hali oluyor oda hamilelikte çok normal
Ebru1234- Rabis00 az kahverengi lekelenme olunca doktorum önlem amaçlı verdi fitil olarak kullanmami söyledi daha çok etki ediyor dedi herhangi bir yan etki yaşamadım
Hiraumut Rabis00 Ben hep ağızdan aldım. Yan etkisini de hiç görmedim. Sadece yeni kullandığım zmn halsizlik oluyordu onun dışında bisey olmadı.
Etraa Fitil olarak kullanırsan etkisini bünyen daha hızlı görür. Ben fitil olarak kullanıyorum yan etki görmedim ama bazı arkadaşlar ağızdan alınca yan etkilerinin görüldüğünü söylüyordu
[silindi] Rabis00 ya bende de ara ara açık kahverengi leke geliyoda doktor normal dedi sizin ki nasıl kan gibi mi
Miramm2601 Rabis00 durduruyor benim de kanamam olmustu hem iğne hem fitil kullandım şimdi sadede fitil kullanıyorum durdu çok şükür düzenli kullanın ve korkmayın 🤗
Ebru1234- Rabis00 bir kere gelmişti kahverengi leke başka gelmemişti doktor önlem amaçlı kullan dedi bir ay kadar kullandım sonra doktorum gerek yok dedi
Papatya-Kokusu gamzosgamzos olabilir canım gecede uyanıyorum öyle aşırı uykuda yapmıyor mide bulantımda olmuyor diğer bebeğim acıkıyor ona kalkıyorumda ordan anlıyorum 😀
Rabis00 dnzm1 2 haftadir var ama yattigim zaman hicbisey yok cok az kalktigimdada bisey yok ama idrardan sonra peceteye geliyo cok ayakta kalinca oluyo bide
dnzm1 Rabis00 anladım canım hemen gecer inşAllah dontorun ne diyor ben doktorunu değiştirdim saçma sağan şeyler söyledi
Rabis00 [silindi] yok acik pembe acik kahve akintiyla birlikte ilk zamanlar seffaf akintinin icinde damar gibi kan goruyodum ama o kesildi suan hafif pembemsi acik kahve