Fatma_4224 biraz uzun oldu sanirim hiç öyle düşünme bazı şeyler nasip işi olsa bu zamana kadar olurdu deme bende evlendim 3 ay korunduk sonra korunmayi bıraktık 3. Ay hamile kaldım yolunda gitmedi kürtaj oldum sonra tekrar bı 3 ay korunduk korunmayı biraktim 3. Ay denemede hamile kaldım ama düşük oldu doktr korunma bu sefer dedi korunmadik düşüğün ustunden adet görmeden hamile kaldım yine Yolunda gitmedi kürtaj oldum çok yıprandım ama istiyor ya insan çok birkamak istemiyor ucunu korundm 3 ay bıraktık korunmayı 4. Ay hamile kaldım yine Yolunda gitmedi kürtaj oldum tabi bu aralarda yapılması gereken testler felan hepsi yapıldı kullanmam gereken ilaçlar kullanıyordum ama rabbim nasip etmeyince olmuyor en son martta kürtaj oldum 4 ay kadar korunduk adet olup doktora gidecektim tekrar tedavi başlamak için korunarak hamile kalmışım o ay adetim gelmedi rabbim mucizesini nasip etti bize şimdi 16 haftaligiz şimdi diyeceksin bunları niye anlattın umudunu sakin kaybetme içini karartma herşeyin bir vakti saati var belkide vermiyorsa doğru zaman değildir hayırlı zaman değildir o süreçlerin hepsinin sonunda o kadar kötü şeyler yasadikki biz dedim varmış rabbimin bir bildiği çok zor sabretmek ama umut varsa hayat var inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gebe kalırsın ama acele edip kendini strese sokma bak diyorsun ki imkanımız yok 23 yaşından öncede devlet karşılamıyor belki buda size bı isarettir iki yıl çok uzun geliyor ama stresi atıp İmkanin varsa bı işe girip çalışıp yada evde kendine bı uğraş bulup bütün bebek düşüncesinden uzaklaştığı da belki kendiliğinden gelecek miniğin sana herşey gönlünce olsun 🌼