Sedaakgulx Birumuteses29 bende de öyle oluyo doktorlar yalancı sancılar onlar açılma olsun diye oluyomus korkma
Sultannn3327 yildiz_07 iç çamaşırini islatacak kadar oluyosa su olabilir benimki akıntı kadar geliyo az baya
Sultannn3327 yildiz_07 bence sen doktora git baya ıslanıyor sa bende akıntı oluyo ama az o halde kafamı kurcalıyor
yildiz_07 Sultannn3327 tamam canım eşimi beklim o gelince hemen çıkalım bari şuan sancım falan da yok o yüzden telaş yapmak istemiyorum umarım bebiş iyidir hareketleri de iyi bakalım inşallah bir sorun yoktur
rojda2121 Sultannn3327 bende 37 deyim suya benziyo akıntım bazen pecetem sanki ıslanmıs gibi oluyo bugun doktora gttm hersey yolundaydı
Sultannn3327 rojda2121 anladım canım sağol benim de öyle oluyo çamaşırı islatacak kadar da olmuyo büyük ihtimalle akıntı geliyo son haftalar olunca telaslaniyorum
Sultannn3327 yildiz_07 canım su önemli o yüzden sancı olsa sadece dayanabildigin kadar dayan derim evde
yildiz_07 Sultannn3327 doğru diyorsun gerçekten baktım da Allah korusun ben kesin gidicem en azından içim rahat olur
honeyland Sultannn3327 benim de akıntım geliyor ufak bir alan ıslak şekilde kalıyor doktora gittim bugün amniyon sıvısı yeterli dedi suyum sızmıyor şükür akıntı kaynaklı ıslaklık oluyor haftamız Aynı bu arada 🥰
Zehrakutay2018 36+2 bende de var 2 gündür akıntı vardi zaten ama iki gündür berrak şu geliyor sürekli de hastaneye gitmek istemiyorum ağrım falan yok takip ediyorum.bakalim çarşamba kontrolüm var inşallah bisey olmaz o güne kadar