Nilaykuru Su gibi genelde duştan sonra da olur o annem yanımda benimde korkma diyor bende ilk hamileyim
Sultannn3327 Nilaykuru arkadaşım in da suyu az az geliyomus 2. Çocuğunda ama yine iç çamaşırım ıslanıyor du diyo bende öyle birşey yok akıntı kadar
Nilaykuru Bide benim bebek kafası assaya dönük onun içinde olabilir seninkinin yönü yukardami assadami
tugcemma Sultannn3327 amnisure testi ile ayırt edebilirsiniz. Testi alıp doktora götürüyorsunuz. Doktor akıntıdan bir parça alıp turnusol kağıdı gibi bir şeye damlatıyor. Tek çizgi ise amniyon sıvı değil ancak çift çizgi ise sızıntı var. Test medicallerde bulunuyor ancak gitmeden arayın hepsinde yok maalesef. Ya da netten alın.
Sultannn3327 Nilaykuru en son geçen hafta gittim 10 gün sonra gel demişti randevu bulamıyorum randevusuz almiyolar son haftalarda alırlar mı bilmiyorum
Benav47 Benimde 37+5 dün ilk defa çatı muayenesi oldum kırmızı kanama oldu iki defa doktorum muayeneden normal dedi. Bugün az önce kahverengi yine kanama oldu. Nedir bu yaşayan var mı agrı sancı da yok ama iyice tedirgin oldum ya.
Birumuteses29 Kızlar bende 31+3 üm progestan fitil kullanıyorum peçetesiz gezemiyorum var mı kullanan fitil ve akıntı cok oluyo normal mi anlamadım 30 unda kontrolümde
Birumuteses29 Sultannn3327 böyle saniyelik sancıda giriyo karnımın altına inşallah önemli bişey yoktur nasıl oldugunu bilmedgm için korkuyrm zaman yaklaştıkca😔
Sedaakgulx Birumuteses29 bende de öyle oluyo doktorlar yalancı sancılar onlar açılma olsun diye oluyomus korkma