NaileAgayeva111 Flz bende hamileliyin ilk haftalarindan basladi,hemde asiri derece qalinlasti,hormonlardan dolayi oyle oldu ama ben korkuyorum acaba dogumdan sonrada boylemi devam edecek?
Umrankement Flz ay bende normalde bacaklarim 1 ay da anca cikardi simdi 10 gunde bir aliyorum . O degilde gobegim cok killandi ya 😔 almiyorum normalde azdi ama baya cogaldi alicam sanirim
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Umrankement aynenn diger yerlerimde tuylerim hem artti hem kalinlasti ama gobegimde tuyden gecilmiyor valla. Onceden hic yoktu 😞
behrem bence de erkek olmasıyla alakası yok, arkadaşımın yengesi kıza hamile onun da aynı böyle. ben erkeğe hamileyim aksine tırnaklarım, saçlarım, kıllarım hiç uzamıyor 🤔
eCeCik Benimde erkek bebeğim ama tüylerim çıkmuyor 1 ay oldu bacaklarımı alalı ama hala alınacak seviyede değiller çok şükür🙏🏻
Oglununannesi Flz benimde öyle bıyık almaktan daral geldi artık oğlum olcak zaten bu durumdan anladım oğlum olacağını da ilkinde de böyleydi çünkü kız annelerine nazaran daha çabuk uzuyor sebebi testesteron hormonu salgılaması erkek bebeğin valla çene altımda tüyler çıkmaya başladı hatta kıl da diyebilirm üçüncüde erkek olursa eşimle sakal tıraşı olurum diye düşünüyorm tüylerim sarı ben kumral beyaz tenliyim bi de siyahlaşıyor ki anlatamam 😑
Oglununannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin canım dönmez zaten doğum düşünüyorsan epilasyon yaptırma diyolar benim kuzenimin eşi güzeelllik uzmanı yaptırmak istedim bekardım şimdi yaptırsan hamile kalınca bi daha çıkabilir dedi böyle bir ihtimal varmış bende doğumlar bitince artık yaptırırım diye düşündüm🙂🙂🙂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Oglununannesi taa universiteye giderken yaptirmistim o zamanlar cocuk filan dusunmuyoz tabi 😂 neyse ikinci cocugu da yapayim da ondan sonra bidaha epilasyon yaptiririm artik 😂
cimennbayann Flz Doğumdan sonra yine dökülecek işte 😬😬 sadece saçın değil karnındaki göğsündeki çıkan tüyler hep dökülecek elinle tutup çektiğinde hemen eline gelecek hiç uğraştırmayacak seni 😂