Flz Kızlar saçlarım tırnaklarım ve tüylerim hızla uzamaya başladı😳😳 Hamileliğin son zamanlarında başladı bu durum.. Tüylerimi alıyorum ya eskiden alırdım nerdeyse bir hafta giderdi koltuk altı filan ama şimdi üç günde geri çıkıyo 😂😂 bikini bölgeme agdayı zaten zor yapıyorum Saçlarım tırnaklarım da öyle kessem bile hemen uzuyorlar saçımı tekrar kestircem dogumdan önce 😎 Sizde de durum böyle mi??
gonulcelen Flz sanırım normal bnde saçlarımı kestirmiştim uzadığını fark ediyorum hatta tırnak kesmekten fenalık geldi 🙄
Ss1 Flz özellikle erkek bebek annelrrin de bole bir sıkıntı var tuyle4 çok çabuk uzuyor doktorumda onayladı bole bişey olduğunu sizin cinsiyeti nedir
cimennbayann Flz Doğumdan sonra dökülüyor çoğu canım saçın bile dökülecek kel kalcam diye korkacaksın 😊
Flz gonulcelen evett aynen🤗 tırnaklarımı nerdeyse hergün kescem artık..saçlarım da hemen uzadı🙄 Onlar neyse de epilasyon sonrası yapmamıs gibi hayal kırıklıgı oluyo tüyler iki günde geri cıkıyo niye hızlandı acaba 🤔🤔
Aleynaozkayaa Ss1 evet bende duymuştum erkek bebek bekleyen anneler kıllanırmış ama maşallah benim tam tersi oldu bacaklarımı vallahi 3 aydır almıyorum bir tane bile çıkmadı koltuk altı ve bikini bölgem de aşırı azalma oldu beni ters etkiledi erkek bebek😂
Aysenurtsr Ss1 benim bebegim de erkek, 36 haftaligiz. Ama ben de boyle bir sorun yok. 🙄 Epilasyon yaptirmistim zaten birdaha hicbisekilde hamileligim boyunca tuylenmedim.. Sacim tirnagim normal sekilde uzuyor :) cinsiyet degildir diye dusunuyorum
ismerkaya Yaz aylarında zaten çok terleme olduğu için normalinden daha fazla uzuyor tüyler bir de gebelik eklenince hormonlarla birlikte daha da hızlanıyor
Burcu35 Flz bende lazer yaptırmıştım hamile kalmadan önce özellikle bikini bölgemde tüylenme olmaya başladı eskiye döncem diye korkuyorum boşuna yaptırmışım gibi. Ama en çok saçıma yaradı sanki bi gürleşti güzelleşti 😂😂
Zuhal2205 Flz benimde tırnaklarım hemen uzuyor ama tüyler için aynı şeyi söyliyemiyicem :) bacağımdakiler lazere gitmişim gibi seyrekleşti nerdeyse ağdaya bile gerek duymuyucam. Çok güzel bişey bence inşallah doğumdan sonrada böyle kalır bi bölge bir bölgedir kurtulmuş olurum 😂😂😂
Flz Zuhal2205 ne güzel bazılarında ters etki yapmıs azalmıs benim aksine cogalmadı ama günü azaldı yani almamla geri cıkması bir olmaya basladı 😳😳 şanslısın 😇
Hayalll Ben de bu dertten sikayetciyim tuylerden nefret ettim artik uc gune uzamaya basladilar koltuk alti bacak ozel bolge agda yapmakdan usandim artk yetisemiorumda gobegimden 🤔 ilk zmnlr kolaydi ...ne gzl once aldigimda 2 aya kdr cikmazdi smdi snki hayatmda hc agda yabmamisim heb jilet vurmusum gbi uzuor halbuki hc jilet vurmadim 😠😠😠 ck sinirleniorm bu duruma
Flz Hayalll aynen ya almamla geri cıkması bir oluyo eskiden bir hafta giderdi makineyle..agdayla da bir ay..🤗🤗 şimdi hemen uzuyor 😂 bide tırnakla saç var he bide kaş bıyık
cimennbayann Flz Doğumdan sonra yine dökülecek işte 😬😬 sadece saçın değil karnındaki göğsündeki çıkan tüyler hep dökülecek elinle tutup çektiğinde hemen eline gelecek hiç uğraştırmayacak seni 😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Benim de epilasyona gittigim halde tuylerim nerdeyse eskisi gibi cikmaya basladi hamile kalinca 😒 acaba doğumdan sonra epilasyonlu haline geri doner mi?😕
Flz SenHepMercimekOlarakKalacaksin inşallah eskisine döneriz ya benim son zamanlar böyle olmaya başladı yani ilk aylarımda böyle bişey yoktu 😳
Oglununannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin canım dönmez zaten doğum düşünüyorsan epilasyon yaptırma diyolar benim kuzenimin eşi güzeelllik uzmanı yaptırmak istedim bekardım şimdi yaptırsan hamile kalınca bi daha çıkabilir dedi böyle bir ihtimal varmış bende doğumlar bitince artık yaptırırım diye düşündüm🙂🙂🙂