KadersizMelek Hamisse hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim sağlıkla kavuştursun bebeğine ☺️☺️Sende ameliyata girerken bizi unutma ne olur,benim ameliyatımda çok riskli 😰
Mrvweeeeee Hamisse hic korkma hemen oluo bitiyo bn cok memenun kaldm sezeryandan insallah sende ole olursuz agrisiz sancisiz
dakpinar- Hamisse Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah ❤️
Evrim1906 KadersizMelek Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün insan sıfatında aklı fikri noksansız hayırlı uslu evlatlar nasip etsin inşallah da neden sıkıntılı canım merak ettim
Hamisse KadersizMelek Rabbim yardımcımız olsun insallahh🤲 sizede sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
pitircikannesii Mrvweeeeee Bende oldum sezeryan tüm iç organlarım agrıyor yuruyorum falan ama bı sure sonra ayakta duramıyorum 😕 bebegı emzırırken oturuyorum zararı varmı bilmiyorum. Yatarken uzatamıyorum,yan yatamıyorum siz neler yaptınız ya
Evrim1906 Hamisse korkma canım birkaç tavsiye vere bilirim bol bol yürü tuvalete rahat çıkmak için hoşaf iç baya rahatlarsın birde başın ağrımasın diye nefcafe iç doğumdan sonra bir iki bardak
Sultankiz Evrim1906 3 gün oldu sezeryan olalı ama hala tuvalete çıkamadım bol bol su içiyorum yürüyorum ama birşey olmadı hala 🥺
KadersizMelek Evrim1906 bebeğin plasentası eski sezeryan dikişime yapışıkmış canım,aralara damar atmış 😰
Evrim1906 Sultankiz o zaman yapacağın tek şey kuru üzümü ve kuru kaysıyı kaynat hoşaf yap iç canım hem süt yapıyor hemde tuvalete çabuk çıkarsın içine birazda bal koyarsan daha iyi olur ben onu yaptırdım doğuma girerken 2.gün olmadan hemen çıktım lavaboya
KadersizMelek Evrim1906 Allaha sığınıp her ne gelirse ondan gelsin diyorum canım,sabırla bekliyorum şimdilik. Rabbim cümlemize yardım etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
elifkrsbn Hamisse hiç korkma 11 gün oldu bende sezeryan olalı belden aşağı uyuşturuldum spinal anestezi hem bebişimi gördüm hem çabuk ayaklandım
Hamisse elifkrsbn benim genel olucak ya insallah güzel geçer 😔❤ sizede saglıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim
Alone Hamisse cumartesi genel oldum pazar hiçbişeyim kalmamıştı💕 sizinki de kolay olur inş sağlıkla gelsin minnoş