Sultannn3327 Arkadaşlar son haftalarda yım 10 gün sonra gel dedi doktor kadın doğum polikliniği randevusuz bakmıyor son haftalarda olanlara ayrıcalik var mı ?
Minnakkurabiyeveannesi27 Sultannn3327 sekreterlikten doktorum 10 gün sonra kontrol demişti diyip gidebilirsin. Canım benim öyle de mecbur almak zorundalar
Angela Sultannn3327 doktorun kapısını çalıp direkt sira alın yoksa yok. Bende o şekilde geldim acil sezeryana alındım. Gün alacam diye geldim oysaki
Hilal-95 Sultannn3327 ama şuan doğum haftası mecbur bakmak zorunda yani 34 sancım cıktı randevusuz da olsa acilden gir dedi bana doğumu randevuylamı yapıcaz canım ne sacma ağrım var felande kuzum
Sultannn3327 Minnakkurabiyeveannesi27 doktor 34. Haftada 2 hafta sonra gel demişti randevu yok demiştim bulursun demişti randevusuz kabul etmiyordu sekreter doktora yönlendiriyor genelde ama son haftalar olduğu için geri cevirmezler dimi
Minnakkurabiyeveannesi27 Sultannn3327 bence cevirmemeleri gerek yani belki de doğum başlamıştır mecbur alacaklar
Sultannn3327 Angela son haftalar ya o yüzden ne bilim suyu azalır kordon felan . Doktor bakmazsa napcam bilmiyorum