annesi_ gozdekrks Valla çok zor alışıcaz mecbur olsun biz iyi olalım bebeklerimiz iyi olsunda sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
gozdekrks Emine003 ay inşallah geçer sonradan benim eşimde cok terler vallahi simdi aklıma soktunuz 🤣 birazda bunu düşünüp uyuyamiyim en iyisi .. geçmiş olsunn
Emine003 gozdekrks ayyy canım inşallah gerçekten çok zormuş terli çocuk teri sıcak kalsa hiç takmicamda buz gibi oluyo işte aayyy ayyy işte biz anneler böyle böyle yaşlanip gidicez 🤗🤗🤗
Emine003 annesi_ inek say bari canım onları saydiysan başka hayvanlara geç kuş say 😂😂😂 şaka bi yana şey yap canım forumda felan dolaşırken uykun gelmiyo mu inan ben burda dolasirken yada YouTube dan bisiyle izlerken uykum geliyo hemen uyuyorum 🤗🤗🥰🥰
annesi_ Emine003 Bazen geliyo ama bu gece sıfır uyku sabaha karşı uyudum valla şimdi uyandım 😄😄 başım ağrıyo uykusuzluktan halada uykum var aç olduğum için mecbur kalktım ahh ahh sabır
annesi_ Emine003 Valla bu aralar karnım doymuyo ya ne güzel dedim sona doğru kilo almıyorum yediklerime dikkat ediyodum şimdi çok fena acıkıyorum ya içim kopuyo resmen 58 kiloda kaldım diyede seviniyodum😄😄
Emine003 annesi_ heee anladim canım evet o zaman eccik dikkat et zaten doğumdan sonra verirsin 🥰🥰🤗🤗🤗🤗