gozdekrks 3 4 gündür asla uyuyamıyorum gözümden uyku akıyor ama yok 😔 böyle olan hanımlar neler denediniz gündüzleri ayrı geceleri ayrı uyuyamıyorum yok 🤧 ya tuvalete gidiyorum, ya bacağım ağrıyor yada bebek durmuyor ahh ne zormuş 😪
dogadan gozdekrks aynı durumdan muzdaribim. bir şeyler açıyorum dizi,müzik ne olursa yavaş yavaş dalıyorum sonra bir tekmeye, bir tuvalet alarmına geri uyanıyorum. geceleri böyle geçiyor sekmiyor😹 kaç haftalıksınız?
annesi_ gozdekrks Aynı durumdayım canım 32+2 haftalığım yaklaşık bikaç aydır uyumuyorum geceleri gündüzleri de hiç uykum gelmiyo alıştım artık 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ biraz nette geziniyorum uykum yavaştan gelince yatıyorum ama her saat başı uyanır mı bi insan deliksiz uyku sıfır valla
Emine003 Ay bende uyuyamadım ama bende durum farklı gece 2 gibi watsap grubundan konuştuk ve bizim burada dün gece 2 de birinin evine hırsız girmeye çalışmış kocası yokmuş kadının başka şehirde çalışıyormuş tuvalete kalkınca kadın mutfağın ışığını yakınca görmüş ve bizim tanıdığımız ayyy valla korktum yengem de aman dikkat edin felan diye yazmış korkumdan uyuyamadım 😥
gozdekrks Emine003 ayy allah korusun kizzz zaten bu hamilelikte hep aklıma gece kotu kotu senaryolar geliyor 🤣
Emine003 gozdekrks ayyy valla canım benim de ama napayım korkuyorum şuan uyuyamıyorum birde oğlum var o uyuyo şimdi gündüz oldu mu saf saf uykusuz uykusuz dolaşırım artık evde 😂😂
annesi_ gozdekrks Benimde o civarlarda başladı uykusuzluklarım halada devam ediyo 1 aydır belkide fazla bile hatırlamıyorum benimde yüzüm çöktü uykusuzluktan ya hamileyken dedim suratımdan kilo alırım ne güzel olurum dedim ama yok valla hortlak gibi dolanıyorum bende çaresini bulamadım artık az kaldı doğurcam zaten doğurunca hiç uyumıcaz yandık valla
gozdekrks Emine003 😔 aklına çok getirme valla korkarimoyle şeylerden bende dua et birseycikler olmaz insallah
Emine003 annesi_ evet canım şimdi bol bol uyuyun eğer ilk hamileliginizse benim oğlum doğduğundan beri maşallah maşallah çok güzel uyur ama benim oğlum çok terleyen bir çocuk olduğu için onun terini bekliyorum bu sefer 3 yaşına girecek korkarım evlenesiye elimde havlularla peşinde koşmak inşallah 🤣🤣🤣🤣
gozdekrks Emine003 ilk bebek evet ay deniyorum vallahi yok yani nasıl dincim bide gece sanki hiç uykusuz kalmamıştım tövbe yarabbiiii
annesi_ Emine003 ilk hamileliğim ama yok yani uyuyamıyorum nasıl bişiyse uyku var ama gözümü kapatamıyorum😄 doğumdan sonraya hazırlık diyorum ben buna 😂
Emine003 gozdekrks ayyy inşallah canım benim hayır niye hırsızlık yaparlarki dimi git çalış adam akıllı paranı kazan işte bizi de burda korkutuyolar tövbe yarabbim 😂😂😂😂😂
annesi_ gozdekrks Valla çok zor alışıcaz mecbur olsun biz iyi olalım bebeklerimiz iyi olsunda sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
Emine003 gozdekrks İnan canım diyorum ya çocuğun uslu uyuyan bir çocuk bile olsa işte ben hergün 4 e kadar zaten kesin bekliyorum terini bugün esktra korkudan uyuyamadım havlu değiştiriyorum bazen çok daha fazla terliyo bu sefer üstünü en baştan degistiriyorum genetikmis kayinpederim aşırı terler ve eltimin ogluda benim oğlumda aşırı terliyolar ve hemen hasta oluveriyolar o yüzden hasta etmemek için bizde çok dikkat ediyoruz 🤗🤗
gozdekrks Emine003 ay inşallah geçer sonradan benim eşimde cok terler vallahi simdi aklıma soktunuz 🤣 birazda bunu düşünüp uyuyamiyim en iyisi .. geçmiş olsunn