Dytesra Nnefri999 doktorunuza danışabilirsiniz . Civa içeren diger besinlerede bakmanızı tavsiye ederim midye gibi ?
Nnefri999 Merall12 sushinin milyon çeşidi var Hepsi çiğ balıklı olmuyor :) + Çığ balıkla hazlanan sushiler öyle her yerde kolay kolay bulunmuyor
Ozge2805 Melikeakarsu faydalı bişey degil ama nefis istiyor ben bir 6 ay kadar içmedim sonra cidden çok canım istedi ve ara ara içtim hatta dün akşam içtim 🙈 internete bakınca herşeyin kötüsü yazıyor ama tabi abartmamak önemli olan
lunam Melikeakarsu ayy hayır googlea kaldıysak hepimiz hastayız mahvolmuşuz 😁 doktorlar bile ara sıra içmekten zarar gelmeyeceğini söylüyor. 1 taneden düşük filan olmaz Allahın izniyle, canınızı sıkmayın.
Melikeakarsu lunam degil mi ya esim de oyle soyluyor google bakma Ona bakarsan bas agrisi diye yaz tümor cikiyor google insani cok korkutuyor bir kere den biis olmaz onemli devamli icmemek
Dytesra Nnefri999 tam anlamıyla hangi çeşidi olduğunu bilip yiyemezsiniz sonuçta , kendiniz sebze sushi yapabilirsiniz
Melikeakarsu Nazlii__ 😂😂 yani bir seferlik Hepsi esim yuzunden hamburger almis yanina cola almis tabi o bilememis Bende bu kadar zararli oldugunu bilmiyordum allahtan bir bardak ictim sadece 😂😂bir bardaktan da bisi olmaz
Alone Melikeakarsu sürekli içiyorum. Bana bişey olmadıysa bi kereden size hiç bişey olmaz merak etmeyin 😂
mutlufatos19 Melikeakarsu canım sen kağan kocatepeyi dinle o sana her merak ettiğini söyler bide zararlı olmaz bence bunda ne var sanki 10litre içtin 😂😂
Nnefri999 Dytesra Valla siz nerde gördünüz bilmiyorum ama normalde misal Philadelphia sa altında içeriği yazılıyor…..