Melikeakarsu 8 haftalik hamileyim ve bugun bir bardak cola ictim google Dan arastirinca dusuk dogum Riski olu doguma risk aciyormus korktum hamileyken icen oldumu hic bir bardaktan zarar gelirmi ?
Nnefri999 Melikeakarsu ⅔ kere içtim Sushi yanında sadece o iyi oluyor diye Düşük yapacak kadarda değil bence abartmışlar.Sadece hiç faydalı bişey değil normaldede becerdiğimiz kadar az tüketilmeli hatta hiç tüketilmemeli🤷🏻♀️
Fulyacanferit Melikeakarsu yok ya korkma bir bardaktan hiçbir şey olma. O kadar da değil 😁☺️ sadece fazlası tabiki zarar. Asitli şeyleri önermiyorlar zaten.ben 5. Aydan sonra aşırı sicaklara denk geldiği için baya ictim
Ranasamet Melikeakarsu insallah bisey olmaz Allah korusun sizi.. ama bende dusuk olmustu maalesef kuzum o yuzden cok dikkatli ol asitli biseyler bitki caylari asiri yagli seyler ve sekerden uzak durmaya calis
hayalimibekliyorumm Merhaba ben 11+ 4 günlüğüm hergün içiyorum neredeyse zararlımı tabiki zararlı ama düşük riski oluşturduğunu düşünmüyorum
euphoria123 hayalimibekliyorumm kola bağımlısı biri olarak gebeliğimi duyduğumdan beri hiç içmedim şuan bile canımın istediği oluyor ama içmiyorum zararlı olduğundan dolayı düşük oluşturmaz belki ama siz yine de benim tavsiyem hergün içmeyin sağlıkla kalın 🤲🏻
Nazlii__ Melikeakarsu arada içtiğim oldu Herşeyin fazlası zarar öyle bir kere 2 kereyle birşey olmaz canım
Melikeakarsu euphoria123 yok yok 8 haftalik hamileyim ilk kez ictim oda bir bardak sadece bir bardaktan bsii olmaz herhalde hemen dusuk yapacak kadar 😣
Bilmer Melikeakarsu normlde asitli içecek bile içmem ama hamileyken nasıl canım kola istiyor anlatamam ilk hamileliğimde içmiştim bir kaç kez çok şükür bişey olmadı geçenlerde de içtim bi kaç kez 🤷♀️ ama içerken yediğiniz gıdanın size zarar vermemesi çin okunacak dualar var onları okuyun hiç bişey olmaz merak etmeyin
euphoria123 Melikeakarsu Yok hayır bir bardaktan bişey olmaz kesinlikle bende olacağını düşünmüyorum diğer arkadaş ben hergün içiyorum yazmış ben ona istinaden cevap yazdım siz gönlünüzü hoş tutun 🥰
YoncaD Melikeakarsu birsey olmaz bikerecikden merak etme icmemek en iyisi tabi ama bende canim cektikde iciyorum valla 🤭🤭 20.ci haftalarda ne yalan söyleyim cok içmiştim…
Burcinkys Melikeakarsu ben ayda bir bardak içtim kolayı 34+4 haftalık hamileyim henüz bir sıkıntım olmadı abartmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum bir de bardağı doldurup asiti kaçınca içtim ben
minikkoalammm Melikeakarsu arada içerim üst üste 2 3 bardak içtiğimde olmuştr çok şükür birşey olmadı
Melikeakarsu Nazlii__ 😂😂 yani bir seferlik Hepsi esim yuzunden hamburger almis yanina cola almis tabi o bilememis Bende bu kadar zararli oldugunu bilmiyordum allahtan bir bardak ictim sadece 😂😂bir bardaktan da bisi olmaz