miranbeyinmothersi Melos12 hepsiburada calısanı olarak söylüyorum gevikti ve sitede satısta görmüyorsanız tedarik edilemediği için iptal edilir bugün bende bir müşteriden gördüm ama iptal pldu
Htcnaz Evet ben aldım ama hala beklemedeyim bizzat satıcı ile de görüştüm bunlar uygun kampanya olduğundan dolayı yoğunluk var dedi en geç 15 gün içinde elinize ulaşılıyormuş bekleyip görcez bakalım
Melos12 Htcnaz bende görüştüm canım göndermiyoruz felan demediler ama bilemedim hayla hazırlanma aşamasına girdi yazmıyor ondan merak ettim
Htcnaz Melos12 indirimli kampanya oldukları için ayretten de kendi mağza siteleri varmış ordanda sipariş olduğu için dediler yoğunlarmış ama atıyorum bakarsanız su tarihde teslim edilecektir yazıyor zaten o tarihde gelmese hepsi burada satısı iptal edip parayı iade edebiliyormuş
Htcnaz Melos12 mallesed benimki ayın 3ünde gözüküyor beklemedeyim bakalım 10 güne yakın sürüyor kargoya vermeleri sizinde öylemiydi
Melos12 FeriDee canım link yok çünkü ürünleri kaldırmışlar satıcıda artık gözükmüyor ama instgramı var incilibaby diye istersen bak fiyat al ama aynı fiyat değildir büyük ihtimal
Htcnaz Melos12 merhaba kargonuz geldimi acaba gelmediyse gelince paylaşım yaparmısınız nasıl iyi güzel geldiğine paketlemesini dahil bende hala bekliyorum ama verilmedi kargoya
Htcnaz Melos12 benimkine daha var gözüküyor verilmemiş ayın 2 sinde gözüküyor sizde incili baby denmi almıştınız eğer öyleyse geldiğinde paketlemesi ve ürünün kalitesini yazarmısınız teşekkürler
Melos12 miranbeyinmothersi kuzum kargoya verilmiş İstanbul’a giriş yapmış sayfasında isim değişikliği için görüşmüştüm iptal edilmedi sanırım bu kez şanslıyım ama bilgilendirmen içinde çok teşekkür ederim 😇
Htcnaz Kubra1090 aynen anlık indirimdeydi ama arada takip edin ara ara oluyormuş indirimler bende beklemedeyim bakalım