Semy Clostiridium bide mutlu oluyordum az kilo aldım galiba diye 😁 ama iki haftadır boğazımı tutamıyorum bide sağlıksız besleniyorum ki sorma
Clostiridium Sevinc-Berke ye gitsin doğumdan sonra koşturma içinde olacağımız için veririz diye düşünyrm 😂😂
Emine003 Clostiridium Yok canım iştah açık oldu mu valla verilmiyo yani ben oğlumu doğurdum veremedim şuan yine hamileyim 🥰🥰
Sevinc-Berke Clostiridium Yedim gitti valla hemde mislisiyle 1 tane değil 3 tane falan 1 tane kesmedi 😂😂 Ben zaten bütün gün tempo halindeyim huysuz nazlı bı oğluşum daha var 4 yaşında 🤗🥰
Cylann Ya ben 22 haftadayım öyle gece yemeği falan yok canım bisey vekmiyor aşermiyoruk meyve galanda yemiyorum öyle acaba benim ki nasıl gebelik millet çatr cutur yer ben normal yiyorum
Emine003 Ya kızlar bende kilolu hamile kaldım ve hâlâ iştahım açık offfff offf 😥😔😂🤭🤣🥰😍😭duygularım darmadağın 🤣🤣🤣
Emine003 Clostiridium inan canım 2 defa verdim 20 kilo verdim ikisin dede şu boğazım varya bende olduğu sürece tutamıyorum işte yine aldım yine aldım 😂😂😂