Delicesareti Clostiridium bende kahvaltı hazırladım bi güzel yedim şimdi meyveye başlıcam onu da yer yatarım artık😂
Kumru_ Clostiridium Bugün iki hafta içerisinde altı kilo aldığımi öğrendim 😂😂o yüzden bu gece post perilerini dinlemicem☹️Rahatsızım biraz nane limon içiyorum şuan
gulsen_ozer1 Delicesareti ben 3 5 arası acıkıyorum mutfağın kapısını kapatıp yiyorum sonra bişey olmamış gibi tekrar uyuyorum 😁
Delicesareti gulsen_ozer1 kaçıncı haftandasın ben artık 36 oldum ama hiç mi bi insanın iştahı kapanmaz ya mide bulantılarımın olduğu dönem bile yedim 😂
Bhr075 gulsen_ozer1 uuff ayni ben yemeğin ustune bide tatlı bisey ooogghh afiyet olsun bu gece beraber yiyelim😂🙈
Sevinc-Berke Clostiridium 12den sonra banada bı çikolata krizi tutuyor şimdi yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum kiloda aldı başını gidiyor ama 😂🙈
Clostiridium Sevinc-Berke ye gitsin doğumdan sonra koşturma içinde olacağımız için veririz diye düşünyrm 😂😂
Delicesareti gulsen_ozer1 kiloda almıyosanız yiyin gitsin😂ben çok şükür 8 kiloyla devam ediyorum doğuma kadarda 3 kilo alsam 11 kiloyla kapatırım yeter bana o kadar yemeye iyi yani 😂
Sevinc-Berke gulsen_ozer1 Öyle canim dayanamam zaten bu gece yiycem bı şekilde ya şimdi yada gece kalkıp 😂😂
gulsen_ozer1 Delicesareti ilkte aşırı fena çok çokun çoku Doğum yapmıştım bunda normal gidiyorum ama yine yiyorum tabiki ona sınır koymadım gözüm kapalı yiyorum canım sabah hatırlıyorum bazen o derece 😂😂😂😂
Elfcm Clostiridium bende fırına patates sürdüm elma dilimi yapip sosladim yaninda da yarim litre ayran gömdüm bir guzel 😂 daha da aklim mutfakta kaldi da İyice dev gibi oldum bu ara hic doymak bilmiyorm 😂
Semy Clostiridium bide mutlu oluyordum az kilo aldım galiba diye 😁 ama iki haftadır boğazımı tutamıyorum bide sağlıksız besleniyorum ki sorma