Annesininbitanesi1 iremcannn1907 Sorma bende öyle düşünüyorum ama eşim frenliyor doktor çok uyardı diye ondan önce karışmıyordu bende yemiyorum mecbur arada o yokken kaçamak yapıyorum 😂
iremcannn1907 Annesininbitanesi1 aşırı kilo aldığım için doktor şekerden şüphelendi ama o da çıkmayınca yemeye devam ettim ben, eşim de başa çıkamadı 😂 aslında iyi bişey değil ama ne yapalım 🤷🏻♀️
Asgtk 27 haftalığım 7 kilo aldım Ilk hamileligimde 25 kilo almıstım bunda normal gidiyorum cok şükür😊
Annesininbitanesi1 iremcannn1907 bugün 32 oldum o kadar açım ki anlatamıyorum derdimi kimseye şükür bendede şeker çıkmadı bugün tekrar gittim kilo almamışım 1 haftada doktor bişey demedi azıcık sertbest bıraktılar aman bebeklerimiz doğunca veririz 😂😂
Denizhtc gldn065807 Ya evet tam bugday ekmeği tok tutuyor beyaz ekmek allah yedirdikce yediriyor doktorum hic yeme dedi 😣kahvaltida istek duyuyorum 1 yada 2 dilim tam bugday yiyorum
gldn065807 Denizhtc aynen bende şeker olduğu için hep bir diyet içerisindeyim 17 haftam bitiyo hiç almadım verdiğim kiloyu da almadım her gittiğimden almadın değilmi dıyo doktor yinede dikkat et canım
incimercan iremcannn1907 kaçıncı ayınızda oldu bu durum? 8. Ayıma girdim de don aylar günlük kilo alıyorsun diyorlar
Denizhtc gldn065807 Ya bende o siralar daha almamistim 22 den sonra basladi oda istahim cok açıldığından artik dikkat ediyorum tatlıyı ekmegi sekeri hayatimdan cikardim
Denizhtc Asgtk Bilinclisiniz ya artık ben ilk oldugu icin yiyimde bebek kilo alsin kadasindaydim🤣ya tabikide kiloda alcam zararli diyodum acikdikca yiyodum meyveyi hepsini birden msela kuru yemis fazla yiyormusum oyle deyilmis
gldn065807 Denizhtc benim iştah eh işte ama ben kendimi de tutuyorum mecbur oğlumda 15 kilo almıştım 1 hafta içinde 10 kilosu gitmişti bakalım bunda ne olacak alacağımı biliyorum ama ne kadar az alırsam benim için iyi
Denizhtc sivlimglsh Ya sona dogru birden oluyor demek dikkatte etmessek ama her türlü olur yinede diyorum masallah sağlıkla kucaklayin inşallah
Nouwellemariee Denizhtc bir önceki gebeliğimde ortalama 30 kilo aldım 😀 ama doğumdan sonraki 3 Ay içinde hepsini verdim uykusuzluk vs 😀