iremcannn1907 Denizhtc bi ayda 5 kilo fazla mı geldi sana? 15 günde 6 kilo alarak kontrole gittim doktorun kapıdan koymadığı kaldı 😂😂
Guney16_Enes21 Denizhtc 16 günde 3 kilo almıştım ağlayarak doktorun odasına girdim doktorum beni teselli etti 🤣
sivlimglsh Denizhtc bende 6. Aya kadar hiç kilo almadım ne çatlağım ne bi şikyetim vardı 6. Ayda ne olduysa 6 kilo birden aldım ve çatladı karnım şikayetlerim ağrılarım çıktı gün yüzüne şuan 31. Haftaya doğru gidiyoruz Allahtan hâlâ o 6 kiloyla duruyorum 🙏🙏🙏
Annesininbitanesi1 iremcannn1907 ay bende bende 2 haftadır gidiyorum ve korkuyorum doktorum mahvetti baya kızdı artık az yiyorum kendime engel oluyorum 😊
incimercan iremcannn1907 kaçıncı ayınızda oldu bu durum? 8. Ayıma girdim de don aylar günlük kilo alıyorsun diyorlar
Kumru_ iremcannn1907 Ayy ben de hep beş kilo aldım 55 kiloyum diyordum. Ki iki hafta öncesine kadar da öyleydi. Bugün gittim 61 kilo olmuşum şok gecirdim😂iki haftada altı kilo nasil bir hız inanamıyorum hâlâ 🤦😁
Denizhtc iremcannn1907 Meryrel 1 senedir evliyim hala ayni kilodaydim hamilelik farkli biseymis yediğin kilo oluyor anam🤣ilk hamilelegim birde
Denizhtc Ya tabikide fazla suyumunda hizli kilo alimindan fazlalaşmisti seker testi yapildi cok şükür cikmadi Kendimi frenledigim artik doktorum diyer aya kilo almadan gelmesin dedi insallah almam😑
gldn065807 Denizhtc canım bir anda yemek yeme kendini aç bırakma ve eğer tam buğday çavdar tarzı ekmekler Yersen daha tok tutuyor dikkat et bence sık sık az az ye şekerin düşmesin aç kalma
iremcannn1907 Annesininbitanesi1 bende Bikaç gün engel olmaya çalıştım ama açım diye ağladım 😂 sonra dedim ki benden ve bebeğimden önemli değil ye gitsin 😂
Denizhtc gldn065807 Ya evet tam bugday ekmeği tok tutuyor beyaz ekmek allah yedirdikce yediriyor doktorum hic yeme dedi 😣kahvaltida istek duyuyorum 1 yada 2 dilim tam bugday yiyorum
Denizhtc sivlimglsh Ya sona dogru birden oluyor demek dikkatte etmessek ama her türlü olur yinede diyorum masallah sağlıkla kucaklayin inşallah
Surimsine Ben de bir ayda 4 kilo almışım😱 doktora çok aldım çok üzgünüm dedim dr yavrucum sen hamilesin çok normal ne bekliyordun tabiki kilo alacaksın sen almazsan bebekte almaz dedi rahatlattı beni😁😁😁😁
Annesininbitanesi1 iremcannn1907 Sorma bende öyle düşünüyorum ama eşim frenliyor doktor çok uyardı diye ondan önce karışmıyordu bende yemiyorum mecbur arada o yokken kaçamak yapıyorum 😂