gbyalcin NazAkyol06 temmuzda iki yıl oldu evleneli 🤭 28 yaşındayım, yaşım değişmeden doğacak kızım ❤️
Defne74 NazAkyol06 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 28 şubatta ikinci evladımı kuacama alıcam allahın izniyle
Koi Civcivim_34 üst üste hamilelik zor mu sizi sütten kesilme oluyor mu ben de yakın olsun istiyorum ama rahim toparlanması diye birşey varmıs
Civcivim_34 Koi şuan için bi zorluğu yok 5 aylık hamileyim sütüm zaten kendi kesildi asıl zorluk doğduktan sonra diye düşünüyorum da bakalım
deutschetraum NazAkyol06 2 senelik evliyiz. Doğum yapınca 2,5 senelik oluyoruz zaten 5 yıldır birlikteyiz 😊 23 yasında anne oluyorum
Hifaefraimm NazAkyol06 7 aylık evliyim beş aylık gebeyim 24 yaşındayım taliplerime burdan selam söyluyorum😂😂😂😂
Deryaiso NazAkyol06 ilk skor benden gelsin o zaman 6 yıllık evliyim 34 yaşında ilk evladımı kucağıma alacağım rabbim kısmet ederse
kitapsever NazAkyol06 hayirli olsun canim bende 25 yasindayim ilk bebegimi 24 yasinda kucagima alldim ikincisini 26 da kucagima alicam insallah
Ebrulimmm NazAkyol06 bugün 6 ncı yılımızda girdik ve ilk çocuğumu bu yilalicam kucağıma insllh 23 yasinda
Senosum38 NazAkyol06 10 yıllık evliyim ilk kizima 23 yasinda anne oldum şuan ikinciye hamileyim 29 yaşında anne olucam❤️😍
Sedadgr NazAkyol06 3 senelik evliyim 20 haftalık hamileyim ilk hamileliğim Allah nasip ederse 34 anne olacam 30 yaşında evlendim 😊