Ayguns NazAkyol06 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim 28 yaşıma 1 ay kala ikinci evladımı kucağıma alacağım inşallah 🥰
Serapmehmet_19 Halime0638 ne tesadüf 1 sene 2 aylık evliyim 20 yaşında anne oluyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🐣😍
bebegimizibekliyoruz1 NazAkyol06 1 sene 3 aylık evliyim 30 haftalık hamileyim 20 yaşımda anne olucam 🥲
bebegimizibekliyoruz1 NazAkyol06 evet 🥲 biz korunuyorduk doğum kontrol hapıyla 2 3 sene çocuk düşünmüyorduk sonra bi baktık ki olmuş dedik başımız gözümüz üstüne bunda da bi hayır vardır biz plan yaparken bizim için başka planlar yapılmış
gamzosgamzos NazAkyol06 4 buçuk yıllık evliyim 21 yaşında anne oldum 2. gebeligim bu bebismlede 23 yaşında kavuşmuş olacağız Rabbim nasip ederse 😍
mor_menekse1 NazAkyol06 23 yaşımdayım yeni girdim zaten bebeklerim doğduğunda Allah’ın izniyle 23 te anne olmuş Olcam 🤗 5 aylık ewliyim
BirGolgi NazAkyol06 ay ben yaşlıyım size bakılırsa resmen 🙈 6 yıllık evliyim 33 te anne oluyorum en fazla 1 haftam kaldı
2-prensesannesiii NazAkyol06 29 yaşındayım 21 yaşında anne oldum 9 yıllık evliyim iki kiizm var şuanda oğlumu bekliyorum 27 haftaligiz 💙
Koi Civcivim_34 üst üste hamilelik zor mu sizi sütten kesilme oluyor mu ben de yakın olsun istiyorum ama rahim toparlanması diye birşey varmıs
gulsen_ozer1 NazAkyol06 20 de evlendim 14 yıllık evliyim 😁 21 de anne oldum 🤲 şimdi 32 haftalık hamileyim 🥳 buraya göre yaşlıyım napayım 🤧🤗