mrsflowers Evet 38 olcağız gece yarısından sonra ha geldi gelecek bizim kız kafası kanala girmiş arada yalancı sancılar yokluyor fakat açılmam felan yok sizce squata felan devam edeyim mi korkuyorum yaparken pat diye suyun gelir vs diye😂😂
sedefyarsii1 mrsflowers aynıymış günümüz bende bugün bütün gün egzersiz yaptım gelmeye niyeti yok beyfendinin biz açcaz artık yolları😂
Busra_gunyuzlu mrsflowers of ya bende oyleyım açılma yok bası ıyıce asagıda kasılma var sancı gelıyo gıdıyo bende 37 nın sonuna geldım sayılır ama dün bı squat yapayım dedım suan tuvalete zor yürüyorum hamlıktan ya 🤭🥺🥺😂🙏
mrsflowers Ulkukapusizoglu evet adet olcakmışım gibi hissediyorum bazen genelde sabahları oluyor ve akşamları gğn içinde herhangi birşey olmuyor
mrsflowers Kbryyy hayır zaten benimki 2 aydır baş aşağı duruyordu geçen gün kafası çok güzel duruşu felan kanala girmiş dedi ben hiç yatmıyorum sürekli iş yapıyorum durmuyorum öyle belki ondandır eşim hatta çok kızar çocuk senşn yüzünden erken doğacak felan diye bıktım senin temizliğinden diyo sürekli ama aslında iyi bişey yapıyorum ben 😂
mrsflowers Busra_gunyuzlu aaa ısınma hareketleriyle başla canım birdahakine bende ilkte öyle Pert olmuştum yapıyorum hergün ama korkuyorum da oturup kalkamazsam çocuk gelir felan diye annemde o kadar kolay mı doğurmak diyo 🤣🤣 ama açılmam yok yapmaya devam edeyim diyorum bende
kitapsever mrsflowers canim benimde hic acilmam yok biranda nisanim geldi ve 1 saat sonra acil sezeryana alindim megersen suyu bitmis
Busraeksi mrsflowers günü gününe aynıyız yürüyüş yapıyorum akşamları birde merdiven inip çıkıyorum bekliyoruz bakalım☺️ Bi yandanda erken doğsun istemiyorum☺️
mrsflowers Busraeksi aynen bende canım bian önce Doğsun istiyorum ama sonrada diyorum az daha dursun toplasın kendini içerde 49 hafta durursa daha iyiymiş 😂
mrsflowers sedefyarsii1 şaka bir yana hayırlısı olsun canım vakti geldiğinde gelir bizim elimizde olan bir şey değil sağlıcakla kucaklarımıza almak nasip olur inşallah 🥰🥰
sedefyarsii1 mrsflowers amin inşallah bebiş doğdu butonu gelmiş şimdi farkettim ay çok mutlu oldum😂 sabaha kadar da sancım vardı belki bugün müjdeyi veririm🤲🏻🤲🏻
mrsgurbanlinur kizlar bende bu gece 38hafta oldum, ama hic bir shey yapmiyorum gelmesi icin,sadece gunluk ev ishleri o kadar, oyle sancim agrimda yok, bashini ashagida hiss ediyorum, ama biraz daha dursun kilosuda artsin,ya bishey yaparsam hemen gelirse diyorum🤔
mrsflowers Shnern akşamları yapıyorum genelde squat 15 15 yapıyorum dinleniyorum yorgunluk hissedersem bırakıyorum günde 2 hurma yiyorum yer silme hareketi yapıyorum 10 dk zaten gün içerisinde de sürekli hareket halindeyim bacak egzersizleri çok önemliymiş sağa sola açıyorum yukarı aşağı felan yapıyorum YouTube da videolar da var öyle yani canım