Cnnhls Kızlar cuna günü 32+6 günlükken gittiğimde bebek 46 cm 2 kilo 14 gramdı 38 haftalıkken sezeryan olucam 5 haftam kaldı bu 5 hafta içinde toparlanır mı kilosu neler yemem gerekli boy önden gidiyor kilosu 4 5 gün geriden sizlerin bu haftalarda nasıldı en çok hangi haftalarda kilo alıyor endişeleniyorum çünkü doğuncada ilk haftada kilo kaybediyor bebekler 😑😔
Asli91 Cnnhls toparlanır 5 haftan var önünde en az 200gr alsa 3000 küsür doğar.O haftamı hatırlamıyorum ama 35te 2700 dü 36da 3100 çıkmıştı.Burda yazan şeylerden tükettim.Kaşar, muz, fındık ,yumurta günde 2 tane.Soda.Süt çok içemedim ama yoğurt yedim.
Nur1 Cnnhls canım o haftalarda nasıldı bilmiyorum ama bizde bir hafta geriden gittik iki doktorda bu çocuk minyon dediler oruç tutuyomusum falan diye sordular halbuki tutmadım iyi beslenmeye çalıştım iki doktorda öyle diyince bende çocuk minicik bişey doğacak zannettim 40. Haftada 51 santim 3100 doğdu çok şükür o yüzden çok takılmamaya çalış ultrasonda farklı olabiliyo Doğduktan sonra 2800 e düştü 15 günde toparladı 3500 çıktı mama anne sütü derken büyüyolar
Oglununannesi Cnnhls canım 2 kilo az değil o haftada arkadaşımın 1800 gramdı 35 +5 de gitmiş 2800 demiş doktor ben bile şaşırdım maşaallah iyi kilo almış seninkide alır 🙂
tgcaty Cnnhls canm bnmde 33 haftam da 2200 du bnde 38 dogum yapacam o ıkı hafta için de muz süt yogurt meyve sade soda tükettim 35 haftam da 2600 olmustu inş 3 kilo dogar ne kkdr dikkat etsek de almayınca almıyorlar
Cnnhls Asli91 Soda sade mi canim ya sodayi cok icemiyorum sadesini ben yumurtayi da haslayarak mi yiyorsun canim Maşallah 1 haftada demekki 400 gram birden aldı o ara insAllah benimde öyle olur arkadaşımda 32 haftalıkken 1900 du 35 te 3300 olmustu
eydaNurParldar Henüz daha 1 ay var Doğuma tabiiki kilo alır bebeğiniz merak etmeyin. 1 kiloya yakın kilo alır büyük ihtimal çünkü son ay pik yapıyor bebekler. Eğer işinizi garantiye almak istiyorsanız kaşar peyniri, muz ve buğday çorbası yapıp yiyin bebeğe anne karnında kilo aldıran şeyler bunlar bildiğim kadarıyla...
Cnnhls Oglununannesi Inşallah canım şu son haftalarda dahada çok dikkat edicem kilo alsın diye zayıf olursa için rahat etmiyor ya annelik psikolojisi sanırım bu da😔
Oglununannesi Cnnhls inan doğduktan sonra sağlıklı ve iştahlı olsun hemen alıyolar bak benim ilk oğlum 36. Haftada 3805 doğdu keşke 2.5 3 doğsaydı iştahlı olsaydı o kadar zorki anlatamam 1 ayından sonra iştahsızlık meme reddi biberon reddi başladı 4 ay 23 günlükken ek gıda denemeye başladık onuda yemedi sütü sevmiyordur belki mama deneyin dedi doktor onuda yemedi 17 saat aç bıraktım belki sonra bi iştahla yer dedim yine zor yedi ve bi süre baya zorluk yaşadık aç kalıyordu yemiyordu zorlasak kusuyordu kan değerleri düştü enfeksiyon kapma riski çoğaldı ve çok kötü zor günler atlattık.. Allah beterinden korusun tabi ve midesine bakıldı bağırsaklarına vs sorun yok tek sorun şu çocuk iştahsız nazar mı değdi noldu bilmiyorum şuan 15.5 aylık hala sevmediği birşeyse ki çoğu şeyi sevmiyor özellikle sebzeleri kusuyor daha pütürlü yemez öyle herşeye saldırır bi kaşık alır bırakır yemez öğürtür kendini kusucam diye tehdit eder şırıngayla anne sütü içirdiğim günleri gece saat kurup kalkıp yemediği halde şırıngayla zar zor video şarkı falan yedirdiğimi biliyorm 8.5 aylıktı hamile olduğumu öğrendim sütten kestim vitamin değerlerm düşmüştü benimde.. devam sütünü de 11.5 aylıkken bıraktı .. şuan Rabbimden tek istediğim hayırlı sağlıklı ve iştahlı bi evlat ben obez gibi çok yesin istemiyorum ama böyle çektirmesin bana da doktor bile çok zor bir bebek bnce sende pskolojik destek al dedi inan akşama kadar 6.7 kere kendini kustrduğu günleri 7-8 aylıkken şırıngayla 20-30 ml mama içtiğini hatırlıyorm gün boyu bugünümüze şükür aama herkese diyorum kiloyu boşverin Allah sağlıklı hayırlı evlat versin ve iştahlı versin gerçekten obur olmasına gerek yok yeteri kadar yesin yeter zaten büyüyolar bi şekilde 🙂
Sevdhusna Cnnhls nasıl olsa sezeryan alsın kilolari diyorsunuz :))) ya normal doğum benimki de inşallah sadece uc kilo 100 gr falan olan istym bakalım
Cnnhls Oglununannesi Hakikaten öyle canım ilk önce sağlık taktığımız şeyler belki takilmicak şeyler ama annelik daha doğmadan başlıyor rabbim evlatlarımıza sağlık versin insAllah 💕
Ebrupoyraz Oglununannesi o kadar iyi bilirimki bu duyguyu benim oğlumda 4 kilo doğmuştu sevindik ve aynen bu yaşadıklarınızı yaşattı bana önce sağlıklı olsun
Cnnhls tgcaty Genetik oluyor çoğu zaman canım neyse dahada az olabiliyormuş bunada şükür etmeliymiş onu gördüm şuan doğunca alır bizimkilerde 🤗💕
Oglununannesi Cnnhls amin amin inşaallah canım arkadaşm benmle aynı zamanda 2400 doğurdu hatta bebeği 12 gün küvözde kaldı maşaallah gayet iyi oğlunun yemesi şuan bizimkiyle aynı kiloda ve ilk zamanlar aralarında 2 kilo vardı düşün🙂 önemli olan sağlıklı olması ve annesini üzmeden cuk cuk emmesi😂
tgcaty Cnnhls evet canm bnm ıkıncı gebeliğim kızım da 2900 doğmuştu ama sonra inanılmaz kilo almıştı :)
deletedmom351 Cnnhls Kız benim oğlum 38. Haftada 2800dü 40. Haftada doğurdum 3250 merak etme gayet iyi alır sen proteinli şeyler ye
Cnnhls deletedmom351 38de alicaklar sezeryanla canım o yüzden telâşlandım bi an alır insAllah ya herkes alıyor yazmış proteine devam 🤗
DrsKsmt Cnnhls Aynı sıkıntıyı yaşadım.Gece yatmadan bir bardak süte muz incir cevizi rondodan cekip içtim sabah kalkar kalkmaz yine ceviz üzüm incir yedim kahvaltıdan önce.Haftada 250 gram aldı.Bence hiç geç değil
BurcinC Cnnhls 32. Haftada bebeğim 2044 gramdı 37de gittim en son 3500 olmuş sizinkide normal hatta fazla bile kilosu :)
Cnnhls BurcinC Canım çok moral oldun sağol ya bakalim kac doğucak kac kilo alıcak cuma yine kontrol var bakalim 🤗💕
Oglununannesi Ebrupoyraz öyle valla bunda insanlar bile inşaallah bu iştahlı olur da seni uğraştırmaz diyolar 😕çok zor bi durum Allaha şükür şimdi sağlıklı ama hala cinslikleri var 🙄