Sude-96 Kızlar sancım vardı hastaneye geldim 1 cm açıklık ve yumuşama varmış çok azda sancım yatışımı yaptılar, durdurabiliriz dediler büyük oranda basına gelen var mı daha önce erken doğum riskim yoktu çok korkuyorum nolur dua edin :(
OOzge25 Sude-96 Sude çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun. Neden olmuş peki bir şey söylediler mi
nurkse Sude-96 Canım çok fazla alttan muayene ettirme, bazı hastaneler alttan muayene ederek açılmayı arttırıp doğumu başlatıyorlar. Burada Bi arkadaşın kini öyle yaptılar
Tugce-ylds Sude-96 canım korkma ilaçlarlar durdururlar sancını alttan muayene ettirme çok ciğer geliştirici falan vurdular mı
Zzelis Sude-96 keşke yatışı kabul etmeyip başka hastaneye de gitseydin ben de ilk hamileliğimde yaşamıştım 6 aylıktı daha ağrım olunca gece devlet acile gittik hemen yatırmak istediler kuvöz olmadığını kabul ediyorum diye de imza attırmak istediler damar yolunu falan açtılar kabul etmedim çıktım başka hastaneye gittim özele nst de sancı bile çıkmadı nasıl doğum başlamış diyebilirler demişlerdi
Peri-han Sude-96 bende 33+3 te aynı durumdan 4 gün yattım. İlk gece hemen progesteron ve ciğer geliştirici iğne yaptılar. Serumla sancıları durdurdular. Ertesi gün yine ciğer geliştirici yaptılar. 5. gün nst de sancılar azalınca eve gönderdi, şimdi 35+4 olduk.
busrabusra22 Sude-96 Eltim de 20 gün oldu doğum yapalı 3 cm açıklığı vardı 30. Haftada aynı şekilde ilaç ve takiple 40. Haftasında normal doğurdu sanırım o aşamada fark edilip müdahale edilince epey faydası oluyor ve normal sürecinde doğum gerçekleşiyor içinizi olabildiğince ferah tutun zor oluyor biliyorum ama siz stres yaparsanız bebek de yapar