marbling10 Kbrbisi21 hahaj ben o kadar doldurmuyorum taktik yapacaksın işte😂 az alıyorum, sonra biraz daha yesem mi ya falan diye ayak yapıyorum😂😂
kubrapaltc Bendiyebiri ayyy yedim yedim sabah kalktım üşenmeden markete gidip geldim yani bir tepsiye yakın yemişim 😂😂😂Farketmedim 🙈 Bu arada bugün aldığım kilolardan sen sorumlusun arkadaşım marbling10 🤣
Kbrbisi21 marbling10 neyseki 14 kiloda sınırdayim pazartesiden sonra doguma alcaklar heralde almam artik kilo 😁😁😁😁
kubrapaltc marbling10 hayır 100kiloya dayanayım mı istiyorsunuz anlamadım ki 😂Neyse ohhh yaptım yedim canıma cincon boğazım saolsun 😂🤣
kubrapaltc alparslanannesii1661 benim kızçe kesin olacak evde baba obur abi obur anne obur çocukumun hiçbir kaçış şansı kalmadı 😂
alparslanannesii1661 kubrapaltc benimde koca öyle ben zaten almisim basimi gitmisim bebe yemegi seversede nerden cekti bu huyu demicem😂😂
kubrapaltc alparslanannesii1661 aman can boğazdan gelir helede damarlarında Karadeniz olacak onunda, bebişin canı saolsun 😂🥰
kubrapaltc marbling10 kız 34. Haftada 3000 kiloya dayandık daha yaramasın bence ben nasıl doğuracağım o hanımefendiyi 😂😂
Bediis marbling10 okadar acim ki şuan eşime bir tencere yemek yiyebiliriz.sen nasıl 2 tabakla doyuyorsun dedim bende gebelik şekeri cıktı bu yüzden cook yiyemiyorum hayatımda yemek yemeyi hiç bukadar sevmemiştim.😁
kubrapaltc alparslanannesii1661 ama aşk olsun o kadar Ankara’ya davet ettin, ben seni istanbula misafir çağırdım hemen unutmuşsun aşk olsun
alparslanannesii1661 kubrapaltc çok cok özür dilerim 😪 aslinda hatirladim seni ama bugun su ust komsu belasiyla uğraşıyorum inan sinirden elim ayagim titriyo zor adapte oluyorum buraya kusura bakma unutmadkm vallahi
tospikaskim Defnecimm aynısı bende de var hep açım bu nedir kaç kere ağladım sinir oluyorum artık yeter doymak istiyorum. Bi de acıkıyorum ama canımda bişey istemiyor yiyeyim. Çok değişik bir durum yaa
Kbrbisi21 marbling10 korkuda basladi heyecanda basladi sevinçte inan :) simdi kapi susumuzu tamamladim bakalim ufak hazirliklar 🤭😍
kubrapaltc alparslanannesii1661 tamam canım bende espirisine takıldım sana insanlık hali ne olacak sanki unutsan.O önemli değilde senin neyin var hayır olsun naptı komşu