kubrapaltc alparslanannesii1661 diyetisyenlerden korktuğumuz kadar yemek yemesek aslında sorun çözülecek gibi 😂Sırf diyetisyen çenesi çekmemek için hamileliğimin başından beri gitmiyorum ama bu gidişle yuvarlanarak doğuma gideceğim ve karnımı balon gibi patlatıp kızçemi alacaklar içerden 😂😂Hayır kızında maşallahı var anası gibi o da şimdiden tombalak oldu 2 hafta önden gidiyor 😂
alparslanannesii1661 kubrapaltc bende kilo almaktan korkmadim çenesinden korktugum kadar benim oglanda 2 hafta önde artik yuvarlaniyorum bildigin yurumuyorum hayatimi oyle devam ettircem sanki hahahahahahahah
kubrapaltc marbling10 o açlığına değil de suçuna ortak arıyor olmandan olmasın canım 😂Ama hiç üzülme bu konuda asla tek değilsin biz çok kalabalığız 😂
kubrapaltc marbling10 ayrıca bu saatte canımı börek çektirdin yani oldu mu şimdi kim kalkıp yapacak 😂
Bendiyebiri marbling10 ya gece gece ne güldüm 😂 ben daha 17. Haftamdayım çok aşermem olmuyor ama bazen ekmek arası dünyalar yiyesim geliyor 🥰😅 şuan yanımda bir çikolata yatmadan onu yemek istiyorum ama yemesem iyi olacak diyorum beynim ve midem arasında gidip geliyorum bu beni üzüyor 😂😂😂
kubrapaltc Bendiyebiri bence şuan ikimizede o yiyemeyip aklında kalan börekleri getirmesi lazım @marbling10 arkadaşımızın 😂
Ceyduygu marbling10 Ah bu benim ilk hamileliğim 😂 bir oturuşta 1.5 büyük boy pizza yemiştim bir keresinde de yarım karpuzu yemiştim 😂😂 Ay çok zevkliydi yemek yemek 😂 bu gebeliğim de hiç iştahım yok maşallah 😂
marbling10 kubrapaltc 😬😬 oo şey… O saatlerde ben böreklerimi bitirmiş yatmış uyumuştum🤭🙄 ama siz isteyin yeter ki yine yaparım🥰 milföydwn yapmıştım 🤭🤭
Keho2626 Biz daha 11 hafta 1 günlüğüz şu an yiyemiyorum çok yediğim de kusuyorum bakalım ilerleyen zamanlarda beni ne bekliyor 56 ile hamile kaldım 🙈
marbling10 Keho2626 56 ile hamile kaldım, bir süre kilo alamadım aksine yiyemediğim için verdim bile. Ama sonra acısı çıktı😂🙄
EgesMomm Benimde canım gecenin 12 si olmuş patlamış mısır istiyo yapsam mı ya çocuk mu istiyo acaba diyip kesin yapıcam 😝😝 52 buçuk kilo ile hamile kaldım 5. Ayımdayım 57 olmuşum sizce çok mu almışım normal mi
Suzan-mustafa55 EgesMomm Ben 3 ayliktim 10 kilo almışım 60 kiloyla hamile kaldım 4 aylığına 72kiloyuz
Belgin_78 Valla anneler bende yiyorum yiyorum doymuyorum daha 3 aylığım ama hep hamişliğimin ardına sığınıyorum sen iki canlısın ye diyorum 🤣 özellikle de yatmadan önce çok fazla yiyorum
Banu1_ marbling10 ben 16+1 haftadayim hic bisey yiyemiyom meyve bide aburcubur yemeek aslaaa midem hep bulaniyo🥺
Suzan-mustafa55 Benimki açlık değil meyveye doymuyorum üzüm bitti şiştim diye bıraktım ama aklım hala kivide yatmadan yiycem galiba uyku tutmaz biliyorum🙈🙈
Rabiaelif2017 marbling10 yazını okurken kendimi gördüm biran 😂 şükür ki yalnız değilim buna sevindim en azından yemek yemekten yakında patlıcam sanırım sürekli yemek düşünüyorum 😂🤦♀️