Ahsen34 Kızlar düşükten ne kadar süre sonra gebe kalınabilir? Sizlerin tecrübelerine de ihtiyacım var.
Defne74 Ahsen34 3 ay yasaklamıştı dr rahim kendine gelsin diye bende 1 sene ugraş sonrasında hamile kaldım şimdi 19 haftadayım çok korktum başlarda ama rabbime şükür bişi olmadı
Pnaar34 Ahsen34 dusuktan sonra 3 ay bekledim tam 3 ay sonra ilk deneme de hamile kaldım. Kimi doktor bekle diyor kimisi hemen hamile kalabilirsin diyor ama ben rahmimin toparlanmasini bekledim
Ahsen34 Defne74 ben hemen denemek istiyorum. Yarın doktora soracağım. İnşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Mrvysnn Banda doktorum 3 ay korunmamı önerdi kendimi toparlamam için üç ay sonra oldu rabbime şükürler olsun suan da da 9 haftalık hamileyim
Ahsen34 Mrvysnn rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Benım ılk gebelıgımdı. Malesef bugun kalbını duyacakken düşük yaptım 😔 hemen olsun istiyorum.
Bayraktarn Ahsen34 benim doktorum hiç bekleme dedi eski bir bilgi imiş 3 ay bekleme, ilk üç ay olma olasılığı yüksek dedi . Ben düşükten sonradan bir kere regl gördüm sonra hamileliğimi öğrendim şuan 34 üz
Altnilayda Ben 3 ay korundum dr demesi üzerine sonrasında 1 yıl sonra hamile kaldım hala korku var içimde çok yeniyim 5+3 , dualarınızı eksik etmeyin kalp atışını duymak için ♥️🤍
Dfghjn Ahsen34 ilk gebeliğim Nisan ayında düşükle sonuçlandı kanamam bittikten hemen sonra yani yaklaşık bir buçuk ay sonra Mayıs’ta hamile olduğumu öğrenmiştim çok şükür hiç bişey olmadan doğum yapmıştım oğluma
Merve1200 Ahsen34 yani canım nasipte var demeki hemen geri hamile kaldım ama şimdi de kanmam oluyor yani düşük rizkli gebelik tabi kişiden kişiye değişiyor
Ahsen34 Dfghjn ne kadar güzel. Umarım benımde sağlıkla bir bebeğim olur. Allah isteyen herkese versın. Kımsenın elini boş çevırmesın
Dfghjn Ahsen34 amin canım inşallah Allahm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Leylasiva21 Ahsen34 ben 22 temmuzda düşük yaptim 16 Ağustos ta adet oldum hemen sonrasında hamile kaldim tek adet dönemi geçirdim
Leylasiva21 Ahsen34 benim normal gebelikti bide düşük yaptigimda daha 3 haftalikta beklemene gerek yok dedi.