Fasulyeninannesi1 neden oyle dıyorsunuz ki gayet çok güzel bir yaşta anne oluyorsunuz gençliğini doya doya yaşamış cok sey gormus cocuguna büssürü şey ögretebilcek olgun bir anne oluyorsunuz ne kadar güzel bende 28 yasndayım daha yeni anne olucam benım kendım annem 19 yasında anne olmuş hep derki senle bir büyüdüm cok şeyden eksik kalmış kadın daha 18 yasında evlenmıs bussuru yeni seylerle tanısmıs bu haytta ve sizin gibi kendimizide ıfade edemezdik biz diyor daha kendin gençken anne olmayı dogru bulmuyorum neden bılıyormusunuz cok cabuk bıkıyolar evlılıkten bır anda bussuru sorumluluk yuklenıyor genc yasta etraflarına bır bakıyorlar sonra hep heveslenıyorlar bız nıye gezmedık bız nıye yapamadık smdıkı bosananlar cogu genc yasnda 30 32 grmısler geya daha kucuk boaanıyolar neden bıkıyorlar genc yasta evlendıklerı ıcın yoruyor hayt erkenden kuzenlerıme donup bakıyorum daha 18 yasında annesı ıkı iş soylese zorlanıyor yapmaya sızde bılırsınız herkes bılır evlılık cok baska bır sey sımdı bazıları der ypo bızde oyle deıl evet vardır %10 luk kısım oda o yuzden kendinize demeyın boyle oyle güzel yasta anne oluyorsunuz maşallah sizee yakıştırmayın böyle şeler kendinize🥰🥰😇