CanimBebegim02 kubrapartal ben 19 da hissetmeye başladım 22 haftadayız daha net hissediyorum sizinde bu söylediğim haftalarda hissedilebilir
Ysmnbarin kubrapartal ben 22. Haftadayım sonra bi haftadır net bi şekilde hissetmeye başladım ☺️ İlk hamileliğim
nlycltk CanimBebegim02 hergün düzenli hissediyormusun canım bende 22 haftalığım kaç gündür az hareket ediyor da uyuyor mu tembel mi olcak anlamış değilim de 😂 normal Li değilim onu da bilmiyorum ilk hamileliğim de
nlycltk Ysmnbarin meraba düzenli hissediyormusun bende 22+1 im ama öle hergün çok hareket etmiyor kaç gündür az az ediyordu bugun dürtükledim öle hareketlendi de merak ediyorum 🤷🏼♀️
Ela532 Bu zamanlarda hafif damar atıyormuş gibi hissetmeye başlarsın canım. Benim ilk hamileligim ilk hareketi 16. Haftada hissettim simdi 20+2 şimdi birazdaha net hissediyorum
kubrapartal Ela532 aynen bendede çok az dediğimiz gibi damar atma gibi bı his oldu gecenlerde teşekkür ederim 😌
Kbrbisi21 kubrapartal o kisiden kisiye degisiyor ya kimi 16 da hissediyor kimi 20 de doktorlar ilk gebelikte 20 de baslar hissetmeye diyor mesela ama ben 16 da hissetmeye basladim
kubrapartal Kbrbisi21 benim arkadaşımla aramda 1 hafta var o 16 da ikimizinde ilk gebeliği o hissediyorum diyince merak ettim 😌
Kbrbisi21 kubrapartal sey gibi hissedersin mesela hani bazeb vucutta seyrime olur ya damar atar iste oyle gibi pit pit hissedersin biraz daha bekle bakalim olmadi az tatli birseyler ye uzan bakalim belki kiprasir belli olmaz simdi benimkide sana yazarken ayaklarini dayadi 😁😁😁
Algorab Benim ilk gebeliğim,20.haftamda hissettim. O da güm pat tekme yumruk değil ufak kipirtilar ,kaymalar ,balon patlamaları gibi şeyler hissediyorum😀
Ysmnbarin nlycltk yok canım bende düzenli hissedemiyorum. Hareket halindeyken hiç hissetmiyorum .uzandığım zamanları hissediyorum genelde