Liyalina olabiliyor en kesin sonuç kan testi ama bn ikinci bebeğime hamileyim ve ikisinde de kan testi yapmadım bu testlerden yaptm ikisi de doğru cıktı
Duneyin hasta olacaktim olmadim gebelik varmi
Liyalina hayır canım değil Di inşallah sen hamilesindir bu aralar testlerde sıkıntı yaşayan çok var anlamadım 2 ay üst üste sorun çıktı bende ilk aldım negatif 1 hafta sonra tekrardan yaptım 2. çizgi çıktı kan testi yaptım negatif diğer ay gene geçiktim yaptım negatif tekrardan yaptım oda negatif bu arada testlerin hepsini adet geçikmesin den 1 hafta sonra falan eski yaptım en sonunda doktora gittim 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Liyalina hayırlı olsun, gebelik var görünüyor. Sağlıkla kucağınııza alın. Bu arada alakasız ama ben “düneyin” kelimesine takıldım 😁Düneyin nedir ayol 😅
Liyalina ay o değilde ben yanlış hesaplama yapmışım 6 gün kaldı 🤭reglime 28 günde olduğum için 28 ekimi bekliyorum canım ama pzt gidip kan vericem
minikumutlar Ben uykuda kaldm bnde pzrtsi vrcm
Kurabiyecik Tşk ederim Allah razı olsun ya bi onceki güne duneyin diyoruz 🤗😂
Busra344402 inşallah benmde dogrudr🤲
Mervesude01 bugun verecktm uykuda kaldım pzrtsye kaldı
Liyalina kendime gülüyorum yaa 😂😂
Liyalina hadi hayırlısı 😍❤️
Kurabiyecik ahahah düneyin demek dün anlamında kullanılıyor canım 😅😅😅
minikumutlar neden😂
Mervesude01 tşk ederim Allah razı olsun
Liyalina günümü yanlış hesaplamışım 😂😂
Liyalina bugün çok çok az Bi bembeyaz Bi akıntı geldi ama çok çok az
Liyalina duneyin mi 😀
minikumutlar gebelikte akıntı normal beyaz veya yeşilimsi gibi gelir. Eğer gebelik varsa ona alış canm hamilelik boyunca geliyor akıntı cnkü