12eylul Kizlar bugun doktora gittim 5+5 günlük hamileyim kese gözüküyor yolk keseside(bebegi besleyen kese) ’de var ama bebek yok dedi erkenmi bebegin gözükmemesi 2 gun sonra tekrar gel boş gebelik dedi
Glsh14 12eylul İcinde bebek olup olmadigi 7.haftada belli oluyor diye biliyorum canim.ben 4+5 im dun doktora gittim keseyi gorduk su an bizim icin en onemlisi keseyi gormek dedi.bebegi 3 hafta sonra goruruz dedi
gldn065807 12eylul senin haftanda benimde sadece kese görundu 6+2 bebeği gördüm 6+5 kalp atışını dinledim çok normal yani senin bebisin görünmemesi
Glsh14 12eylul Korkma sen canim icini ferah tut bazi doktorlar fazla acimasiz sanirim hamile bi insana boyle bisey demesi cok sacma degistirebilirsen doktorunu degistir derim
canimbeybimmm Ben de yarın 5+5 olacağım kontrolüm var inşallah gözükür. 10 gün önce biz de keseyi görmüştük. Yarın kalp atışı için çağırdı. Umarım sizin de biran önce gözükür içinizi ferah tutun 🙏🏻
12eylul Glsh14 karindanda goremedi zaten alttan bakinca gördü nasil korkuttu beni kahverengi leke geldi diye gitmistim aslinda
gldn065807 12eylul evet gidebilirsin hemde karından gördü benim bebisi kendine stres yapma 8 haftaya kadar gören var
Glsh14 12eylul Benim gittigim doktor ilk karindan bakti goruyorum ama net goruntu alamiyorum alttan bakalim dedi.bakti hemen gordu.benimde lekelenmelerim oluyordu soyledim bana progestan hap ve igne verdi dusuk olusumunu engellemek icin
ebruzb 12eylul yolk varsa %90 bebekte oluşacaktır demişti doktorum Benim de 6.hafta da yolk vardı bebek yoktu sonra 8 de gittik hem bebek oluşmuştu hem kalbini dinlemiştik🙏🏻
seon90 12eylul canm benmde 8 haftalıkken kalp atışı ve bebek göründü.daha cok erken olabilir bebeğin görünmesi için.
as2121 12eylul 6 veya 7. Haftada görülür bebek. Normal şu an sadece kesenin görünmesi. Hemen nasıl karar vermiş kesenin boş olduğuna ilginç.
12eylul as2121 sormayın kajverengi lekelenmeden dolayi acil kadin doguma gittim boyle biseyle karsilastim