Haydinn bircanozyn hamileyken herşeyi yiyen ben😂😂😂 faydasız herşeyi yerdim hiç te bişi olmadı 😂 can bu istiyor afiyet olsun😂😂
Ness3 bircanozyn sen doğru olanı yapıyorsun ama ben bi zararını görmedim şükür 😁 öyle canın isteyince 1 kere 2 kereden birşey olmaz diye düşünüyorum
Merakliduygusal bircanozyn ben gebelikten önce hiç abue cubur tüketmezdim. Gebelikte canım sürekli cips jelibon asitli seyler falan cekiyor. Minik minik yiyorum köreltiyorum kendimi :)
mommasBoys bircanozyn abartmadan ye gitsin yahu ne olabilir ki nefis bu neyi yasaklarsan onu ister okadar da kasmamak lazım 😌
Deletedmom93284 Civcivinannesiii denk geldikçe uyarıyorum başlığı değiştirir misin diye nazikçe geçen birisi lütfedip değiştirmedi bazıları gerçekten çok düşüncesiz 🥺
Civcivinannesiii Deletedmom93284 gercekten oyle yaa burda herkes hamile niye sadece kendini dusunurku insan🥺
Deletedmom93284 bircanozyn kuzum üç noktaya tıklarsan başlığı değiştirebilirsin ☺️ Bu arada kontrollü bir şekilde cipste yiyebilirsin herşeyşn fazlası zarar
Deletedmom93284 Civcivinannesiii aanahhahağ yazık bize ya 🥺 hamileler topluluğu olarak çok pis boğazız herşeuden canımız çekiyor cevriyem mi zkanznann yerim ya seni😂🤣
Civcivinannesiii Deletedmom93284 yaaa hayir bide en sevdigim seyleri yaziyolar yaaa vallah yazik 🥺 Ahahahahah leyladan cevriyeye gecmen peki🤣🤣🤣
Deletedmom93284 Civcivinannesiii yemeksepetine sponsor olmuş durumdayım bende 🙈😂 geri Leyla olabilirim istersen 😈😂