Hilalkhrmn417 bircanozyn caninizin istediği herşeyi yiyin ama oturup paket bitirmeyin 😉🤗 bir sorun olmaz böyle şeylerin yasak olmasinin sebebi önüne gecemeyeceğimiz kilolari almamak için zaten..
EsraBu bircanozyn benimde son ayım başından beri canım cips istiyo eşim izin vermiyo doğum hediyesi bana 1 koli cips getir dedim en sonunda 😂
bircanozyn kitapsever bebişi öğrendiğimden bu yana yemiyorum öğrenmeden önce hep yiyordum ah canım cipslerim 🥺
Ksgns Ben zaman zaman yiyorum çok şükür bir sıkıntısı yok bebeğimin sağlığı yerinde eğer içiniz rahat etmeyecekse bir kaç parça yiyip bırakın nefsiniz körelsin
Deletedmom93284 Civcivinannesiii denk geldikçe uyarıyorum başlığı değiştirir misin diye nazikçe geçen birisi lütfedip değiştirmedi bazıları gerçekten çok düşüncesiz 🥺
Delicesareti bircanozyn Allah aşkına yiyecek içerir yazın ya aklıma gelmeyen cipsi şimdi aklıma soktunuz eskiden dikkat ediliyodu böyle şeylere
bircanozyn Delicesareti kusura bakmayın bi daha dikkat ederim bi anlık aklıma gelmedi öyle yazmak postu silemiyorum galiba silerdim
Civcivinannesiii bircanozyn cips diye yazmissiniz ya onu diyorum bana yemem yasak ve benimde canimi cektirdiniz. Yiyecek icerir yazsaniz daha iyi olurdu
Deletedmom93284 bircanozyn kuzum üç noktaya tıklarsan başlığı değiştirebilirsin ☺️ Bu arada kontrollü bir şekilde cipste yiyebilirsin herşeyşn fazlası zarar
elaweannesi bircanozyn walla ben ayda 1 2 defa en büyük boy cipsi tek bitiriyorum bi zararını da görmedim şükür bence istiyorsa ye boluna eziyet etme kendine ay da 1 2 hamburger günümde wardır yani