elfmoom Canlarım🤍 Benim bir kaç gündür çooook ciddi kasık ağrım var. idrar yolu enfeksiyonu çıktı, doktorum Neopenetran-fort-L verdi. kullandınız mı acaba?
ay-se elfmoom kullanmadım fitil kullandım birde hap benimde kronikleşecekti bıkmıştım bitkisel hallettim son çare çünkü erken doğumu tetikliyor enfeksiyon bu arada geçmiş olsun
Feyzaveannesi elfmoom Bebeğim çok geçmiş olsun 🥺❤️ ben 7 haftalıkken çıkmıştı bende ama fenaydı kusma olarak dönmüştü bana. Serum verdiler iki tane sonra da antibiyotik verdiler. İsmini bilmiyorum ama gebelerin kullanaması için uygundu kendi doktoruma da sorularak verilmişti. Düzenli bir şekilde kullandım su içemediğim için sulu meyveler yedim bol bol şükür geçti. Sende çoook dikkat et kendine dinlen bol bol. Geçmiş olsun Kuzum benim ☺️🌸
ay-se elfmoom fitil baya bir süre geçirdi benimkini ama tekrarladı sonra yani fitilide yattığınız yerde yapın kalkmayın çamaşırınızıda değiştirin 💕
ay-se elfmoom papatya (orjinal baş halinde ) kaynatıyorum soğutup taharet yaparken kullanuyorum o da biraz hafifletti açıkcası ilerleyen haftalarınızda daha çok çıkacaksınız çişe birde şimdideden yenebilirseniiz çok iyi olur ☺️
elfmoom Feyzaveannesi canııııııımmm😍 benim hem eritrosit çıktı hem de bakteri ama doktorum sadece bunu önerdi bi bu fitille geçeceğini hiç sanmıyorum 🤷🏼♀️ nasılsın iyi misin kuzumm
Papatyamevsimi-89 elfmoom ne fiiller ne antibiyotikler ne şase tozlar ictim ama nafile…:(Gecmiyor malesef..şuan 30+4 oldum artık doktor da vazgeçti uğraşmıyor..Doğum sonrası bakariz bu gecmiyor genetik galiba dedi
Feride2435 Papatyamevsimi-89 benimde geçmiyor 37+6 haftaligim 10 gün hastanede yattım damardan aldım antibiyotik hatta çok ilerleyince idrarda protein cikti şimdi geçti ama 1 hafta olmadı enfeksiyon yine tekrarlıyor biktim artık ya doğursam bi
Feride2435 Papatyamevsimi-89 söyleyin toz ve fitil verecek fitil yakıyo biraz erken tedavi önemli ilerleyince daha kötü oluyo çünkü 10 gün yattım gebelik zehirlenmesi zannettiler oysaki idrar yolu enfeksiyonuymus
sugarbaby Nasıl anladınız idrar yolu enfeksiyonu olduğunu? Ben yıllar önce olmuştum ama hatırlamıyorum. 27 haftalığım kasıklarım ağrıyor yaparken yavaş yavaş yapıyorum doktor kontrolümede var daha
elfmoom sugarbaby bazılarında yanma ve sık idrara çıkma yapıyor. akıntı en belirgin özelliği. ama bende çooook yoğun kasık ağrısı yaptı doktora gittik yani ağrıdan
Boncugummmm enfeksyon bebegin kasılma sına sepep olurmu bndede idrar yolu enfeksyonu cktı pelvik bolgesınde agrı hissedyorum sanki bebek bi tarafıma toplanıyor
ay-se elfmoom valla bende burda okumuştum sanırım sirke karbonat fitiller haplar çözüm etmedi ama bu rahatlattı en azından az da olsa bir deneyin bence doktorunuza danışın tabi