Çiğköfte hamilelikte zararlımı kızlar
Çiğköfte yiyen
Elifekrem25 canım çektikçe yiyorum ben etli olursa zararlı diye duymuştum
Elifekrem25 ay hiç sanmam :) ilk gebeliğimde her gün 2-3 dürüm yedim şalgam suyuyla :) şuan da öyleyim :)
Elifekrem25 etsiz ve abartılmadığı sürece zararlı değil
Elifekrem25 vAllah ben kızıma hamileyken en az 20 kere yemisimdir abartısız yani etsiz olmak sartiyla yiyebilirsin
Elifekrem25 çiğ köftede çiğ et olamdığı sürece sıkıntı yok geneldede olmuyor zaten ama güvenılıe biyerden almaya dikkt et ben yiyorm valla abartmadan onuda yiyemesem çok üzülürdüm😂
Elifekrem25 etsiz cigkoftenin hic bi zarari yok canim tukete bilirsin ama etli yememen lazim
38+2 hep yedim daha yenı yıne dürüm yedım
Elifekrem25 etsiz cigkofte yiyebilirsin zaten bulgurda protein var ben cok yedim :)
Elifekrem25 gecenin 2.5 unda bile yiyorum 😂😂 çiğköfteye kafa atiyorum resmen
Elifekrem25 aksama yapicam 😁hafta da yiyorum çok seviyorum etsiz 😇
Elifekrem25 canım çekti 😔😔 bu arada ne duysam canım çekiyo ya
Elifekrem25 🤣benim yediğim kadar kimse yemiyordur bence🤣komageneye abone olucam yakınsa 🤣🤣
Elifekrem25 ben canım çektikçe yiyorum valla 🥳 etsiz olduğu sürece sıkıntı yok.
Yalnız ben dürüm olarak yemiyorum, porsiyon olarak alıp yeşilliği evde tekrar yıkıyorum. Malum iyi yıkanmamış yeşillikte de toksoplazma riski var.
Elifekrem25 etkisi zararlıdır diğeri sorun değil bulgur yani napar ki ye gitsin canım çektikçe yerim
Elifekrem25 etli olursa zararlı etsiz zararlı değil bulgur sonuçta
Postu gorunce direk canım çekti sipariş verdim canım istedikçe yiyorum komogeneden ilk oglumda da yemiştim canım istedikçe
Elifekrem25 Et olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum eşimin arkadaşı çiğ köfteci et kullanmıyor isteyince yiyorum valla 😂😂