Elifekrem25 vAllah ben kızıma hamileyken en az 20 kere yemisimdir abartısız yani etsiz olmak sartiyla yiyebilirsin

Elifekrem25 çiğ köftede çiğ et olamdığı sürece sıkıntı yok geneldede olmuyor zaten ama güvenılıe biyerden almaya dikkt et ben yiyorm valla abartmadan onuda yiyemesem çok üzülürdüm😂

Elifekrem25 etsiz cigkofte yiyebilirsin zaten bulgurda protein var ben cok yedim :)

Elifekrem25 🤣benim yediğim kadar kimse yemiyordur bence🤣komageneye abone olucam yakınsa 🤣🤣

Elifekrem25 ben canım çektikçe yiyorum valla 🥳 etsiz olduğu sürece sıkıntı yok.
    Yalnız ben dürüm olarak yemiyorum, porsiyon olarak alıp yeşilliği evde tekrar yıkıyorum. Malum iyi yıkanmamış yeşillikte de toksoplazma riski var.

Elifekrem25 etkisi zararlıdır diğeri sorun değil bulgur yani napar ki ye gitsin canım çektikçe yerim

Postu gorunce direk canım çekti sipariş verdim canım istedikçe yiyorum komogeneden ilk oglumda da yemiştim canım istedikçe

Elifekrem25 Et olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum eşimin arkadaşı çiğ köfteci et kullanmıyor isteyince yiyorum valla 😂😂

nurkse Komagene dükkanımız var bu konuda yarışırız bence 😂😂

Srhkmc 🤣🤣komageneyi ben zengin ettim🤣yarışalım 🤣🤣🤣