Hilalkhrmn417 Elifekrem25 Artik etsiz yapıyorlar zaten çiğ köfteyi ben de gecenler de yedim sorun olmadı 😉
Nebyaa Elifekrem25 doktorum bana yeme içinde ne olduğu bellidir dedi ama ben canim çok isteyince yiyorum
Elifinannesii_ Ben bulantımın yoğun olduğu zamanlar sık sık yemiştim . Doktoruma sorduğum zaman baharatlı ya dokunmuyorsa istediğin kadar ye demişti. Hala da öyle haftada 1-2 kere yiyorum. ☺️
mutlufatos19 Elifekrem25 ye bacım ye canın ne istiyosa ye doktorun sana özellikle şunu yeme diyosa yeme ama canın ne istiyosa ye
Busra2013 Elifekrem25 valla 2 haftadır geberıom cıg kofte dıe dıe korkuom yemeye bıdr ben ısbıcredeyım burda benım bulunduğum yerde yok ssdece turk marketınde bulabılırım onlarads guvenemıım🥺
Yusuf566 Elifekrem25 Ben normalde çiğköfte hiç sevmem ama hamileyken çok yiyordum ya zararları var mı var ama içinde çiğ et olanın zararı var bazı hazır paketler var mesela içinde et yok onlardan alıp yiyebilirsin
muallimehanimmom5 Elifekrem25 etsiz olanı tercih ettiğin ve yapıldığı yerin hijyenik olduğuna dikkat ettiğin sürece bi sıkıntı olmaz. Tabi çokta abartmamak lazım 😇Etli çiğ köftede çiğ et olduğu için yasak
Prens1prenses2 Elifekrem25 bende yiyorum canm valla sadece etli zararlı ama oda bi iki kere yesen birşey olmaz yanı
bebisinannesi16 Elifekrem25 benim kadar yiyen yoktur herhalde her an yerim eşim daha çiğ köfte almaktan yoruldu ama ben yemekten yorulmadim ins zararlı da değildir