Filiz1 Papatyanne33 fırında satılan tam buğday ekmek tadı güzel marketlerden aldığım tam buğday ekmek cavdar ekmeği tadı cok ağır geliyodu fırındaki güzel
alparslanannesii1661 Papatyanne33 yok yok ben kendim ettim kendim buldum hesabi oldu bende paketli sekerli gidalari deli gibi yedim surekli elimde bi cikolata bi abur cubur noldu kilo oldu bebekte su fazlaligi oldu seker karbonhidrat fazlalastiriyor bence
lovefool Filiz1 limon yasak mıydı gerçekten. Çok fazla limon tüketiyorum yemeklerde. Şekerli olduğu için mi
alparslanannesii1661 lovefool herkesin listesi farklidir hanimefendiye 2200 verilmis bana 2500 kalorili verildi kimsenin listesine bakmayin
Filiz1 alparslanannesii1661 aynen bende bu bayram şekerleri var ya onlara deli gibi zaafım var eşim 1 şekeri yiyene kadar ben 3-4 tane peş peşe yiyodum abur cubur cok yedim ben mesela evlenmeden önce bayramlarda evde olan şekerlerin hepsini 1 haftada bitiriyodum evde sadece ben yiyordum gebeliktede şeker alıyodum sürekli hep o yaptı 😁 doğumdan sonra bir sürü şeker tatlı baklava kekler börekler pastalar yiyecem
alparslanannesii1661 Papatyanne33 bende limon muz Süt serbestti kimsenin listesine bakmayin evet makarna falanda yapiyo mesela bende 1 dilim ekmege 3 yemek kasigi makarnaya degsiiyodum
Papatyanne33 alparslanannesii1661 Zaten hepsini uygulayamam ama dikkat etmek açısından. Bana doktor genel olarak tuz şeker ve hamur işi dedi
lovefool Filiz1 evet karpuz kavun muz üzüm kuru meyveler öyle gerçekten porsiyon kısıtlaması var tüm gebeler için. Limonu da bildiğim iyi oldu aşırı kullanıyordum çünkü, teşekkürler 🥰
alparslanannesii1661 Filiz1 bende diyet verilmeden 3 gun once alisverise gitmistik 5 li paket çikolatayla doldurdum evi kitlik varmis gibi😂 onlar yaptı gercekten 😂😂
Filiz1 Papatyanne33 diyet listesi verilince yemedim artık ama haftada bir muz yiyorum artık bebeğe kilo aldırıyomuş