nslhnyldz prensesimveannesi evet ilk doğumum olacak benim plesantam aşagıda rahim ağzını kapatmış durumda buda normale engel.
Mnkfslyem Funda2735 32. Haftada gitmiştim 2500 kiloydu şuan 34+4 teyim 5 gün sonra gidicem doktora kaç kilo olmuştur bilmiyorum vallahi 🥰🧿
Sedaa11 333 canım ilk ayağa kalkış kıyafet olarak önlükle mi oldu ve kendi dpend ini pijama takımını ne zaman giydin
333 Sedaa11 ilk ayağa kalkış zaten ameliyattan 5 6 saat sonra. Bu saat arasında üzerinizi değişebiliyorsunuz. Kesinlikle gecelik alın pijama çok zor olur. Ben özelde Doğum yaptığım için taburcu olana kadar hasta bezini onlar değişti hastane verdi
Nermin70 Selin12- ayy saka mi bu ya sezeryan olucagi belli oldugu halde neden yapiyolarki bende rahattim muayene olmucam diye 🤦
Selin12- Nermin70 vallahi ben kavga etmiştim günüm belli olduğu halde bana mecbur bakacak biz biliyoruz sen değil dediler azarladı lar
Angela Selin12- 2. Denemede anca kalktım bayiliyordum ilk bebegimde de öyle olmuştum. Kesinlikle hastane odasından sesleniyorum yere bakmayın. Ve sürekli yürüyün yoksa gaz büyük sıkıntı
Selin12- Angela aynen çok geçmiş olsun ilk doğumumu da bende yere bakmıştım ve düşüp basılmıştım ikinci doğumum da bakmadım ve daha kolay ayağa kalkmıştır inşallah bu doğumum da kolay olur