Gulcingezer Beybisininannesi doktorum bakti gebelik olunca kan sulandirici baslariz en azindan artik biliyorz dedi tabi bilmesem daha kotu kaybettigimde cok yikildim ins ayni seyleri yasamam bi daha 🙏🏻
Gulcingezer @elfmoom bitanem atiyorm ama yuklemiyo anlamadim resim yukleden yapardm hep olmadi 
Gulcingezer @marbling10 herkese yapilmaz sen istiyosan yapilir genelde dusuklerden snra doktor istek yapar
mutlugebeee Gulcingezer bu pıhtılaşma testi illa kaybı olanlarda mı bakılıyor? Yoksa tüm gebelerde rutin kontrol ediliyor mu pıhtılaşma olup olmadığı?
mutlugebeee Gulcingezer bu rahim ağzı uzunlukları, pıhtılaşma testleri neden rutin bakılmıyor ki hiç anlamıyorum. İlla hepimizin bir kaybı mı olmalı önlem almakta ne var🥺
Gulcingezer mutlugebeee kesinlikle katiliyorm ben genetik test de yaptiriyorm bunun icin de 2 gebelik kaybi sonrasi yapiyolar hala gelisemedik ulke olarak illa canlari yanacak insanlarin doktorum tanidik da ben oyle yaptiriyorm 😡
Selisce mutlugebeee maalesef ben düşük yaptım ve ilk düşükte de bakılmıyor normal karşılıyoruz denildi en az 2-3 olması gerekiyormuş bir kadın ne kadar yıpranıyor bu göz ardı ediliyor
Selisce mutlugebeee Eğer çok istiyorsan ilkinde de yapıyorlarmış ücreti 11 bin tutuyor devlet 2-3 den sonrasını karşılıyor ben de şuan tekrar gebe kalınca aynı şey olur mu korkusu var
marbling10 Selisce 2-3 kaybım var derseniz yaparlar, sorgulamıyorlarmış. Yaptırmasaydınız öyle deneyin. Evet yalan oluyor ama kötü bir niyet v amaç yok
mutlugebeee Selisce ne kadar üzücü ya normal karşılamak ne demek, yaşanan acı onlar için bu kadar basit işte😡
Selisce marbling10 yaptırmadık valla bu meblağları duyunca 2-3 bin olsa gene yaptırılırdı. Ya bende deneyeceğim bu durumu umarım işe yarar bende yaptırabilirim
marbling10 Selisce ben ilk kaybımda gittim yaptırdım ama değişik karmaşık bir şey oldu. Arkadaşım gitmişti, doktoru genetik birimine yönlendirmiş ve o söylemiş tek kayıp deme 2 veya 3 kaybım var de, diye. O da öyle demiş ona benden daha detaylı bakmışlardı.
Selisce mutlugebeee evet 4 bin pıhtı testi 7 bin eşle birlikte genetik testi üzücü bi durum devlet yapması için 3 düşük yapman bekleniyor
marbling10 Selisce Niğde’de yaşıyorum ama burada yapılmıyor tabi ki. Kayseri’de yaptırdım tıp fakültesi hastanesinde