muge1661 Gulcingezer benim pıhtılaşma problemim var ama ileri boyutta değildi, sadece hamile kaldığımı öğrendiğim an ve ilk 3 ay ecopirin içmem gerekiyor
marbling10 Gulcingezer “ PAI 4G/4G: Tromboembolizm, fetal kayıp, IUGR, preeklampsi (19) ve MI riskini arttırmaktadır (20).” Gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmanız gerekecektir.
Fulyaaa1 Kızlar pıhtılaşma testinin ismi ne? Covidden dolayı oldu bende kan sulandırıcı kullanmaya başladım dün de bıraktım doktoruma bırakmadan önce test yapmasını istedim yaptı ismini bilemedim hangisi olduğunu
marbling10 Fulyaaa1 Kısa sürede çıktıysa eğer d-dimmer değerine bakılmış olabilir. Bu arkadaşın dediği pıhtılaşma testi genetik eğilimi anlamak için yapılıyor uzun sürelerde çıkıyor.
Fulyaaa1 marbling10 aynen canım ilk ona bakılmıştı. Dün ona değil genel kana bakmış. Bıraktım insallah bi sorun olmaz ya
Beybisininannesi Gulcingezer vallah bize iğne uygun gördüler Korkulcak birşey değil zaten günde 10 saniyenizi almıyor Bazılarına hem iğne hem coraspin veriliyor Duruma göre
marbling10 Gulcingezer İğne ilaçtan daha hafif içerikli. İlaç fazla gelebiliyor ve gebelik için iğne daha sağlıklı. Doktorunuz karar verir zaten başlayıp başlamayacağınıza
Gulcingezer marbling10 ben genetik bolumunde verdim bi de ekstra genetik test sonuclarina bakilacak ben ve esim
marbling10 Gulcingezer hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. Ben gebelik düşündüğümde öncesinde 100 mg lık corasprin kullandım. Doktorum gebeliği öğrenince bıraktırdı. Keseyi görünce de iğne başladık.
marbling10 Gulcingezer bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Pai genindeki mutasyon maalesef gebelik kayıplarına sebep olabiliyor. Sizin sebebiniz de odur inşallah da çözümü diğer gebeliğinizde uygulanır, sağlıkla kavuşursunuz
Gulcingezer marbling10 ilkinde kalp atimi almadigimiz icin kaybetmistik genetik bi sorun vardir dedi doktor Ama pihtilasmayi bilmiyoduk smdi olursa daha temkinli ilerlemeye yardimci oldu en azindan biliyorm artik amin canim ins 🙏🏻🙏🏻
Doganseda marbling10 canım ben ilk gelebigimde düşük yaptım ve hemotoloji bölümüne gittim doktor kan pıhtılaşması igenesi verdi hamile kaldığım dönem başlamam gerekiyormuş ve hamilelikten sonra 6 hafta kadarda kullanmam gerekiyormus dün hamile olduğumu öğrendim kanda çıktı ama daha kadın doğum doktoruna gitmedim yarın gitcem ALLAH nasip ederse peki bu iğneyi ssk oduyormu rapor mu çıkartmamiz lazım ve iğneyi vurunca morarmalar oluyor mu
Gulcingezer Beybisininannesi doktorum bakti gebelik olunca kan sulandirici baslariz en azindan artik biliyorz dedi tabi bilmesem daha kotu kaybettigimde cok yikildim ins ayni seyleri yasamam bi daha 🙏🏻
_da_ Genetik yatķınlık oldugu için yaptirmıstım trombofili paneli olarak geçiyordu testin adı yanlıs hatırlamiyorsam 20 gün sonra çıkmıstı