Mommy90 Organik kakao yağı kullanıyorum. Hafif ısıtınca sıvı forma dönüyor. Üzerine de temiz pamuklu bir kumaş koyup normal kıyafetlerimi giyiniyorum. Hem karın bölgem sürekli nemli kalıyor hem de kıyafetlerim temiz kalıyor.
_ipekkkkk Minnakkurabiyeveannesi27 İnşaÂllah faydası olur 🤷♀️😊 Gerçi oldu çatlama popo tarafına sürmedim ilk başta ondan şimdi sürüyom heryere göğüs popo bacaklar karnım şimdilik orlarda çatlama yok ama bakalm son aylara doğru göreceğim😂😂😂😂
Salihgizem134 Bebegimveben0666 ben henüz başlamadım 3. Ayımı bitirdim 4 e gireceğim başlamalı mıyım sizce
Ebrusamet07 Bebegimveben0666 35. Haftaya geldim çok şükür çatlağım olmadı iki güne bir hindistan cevizi yağı sürüyorum ilk başta kantaron yağı da sürdüm ama hiç nemli kalmadı
Hst_sena Bebegimveben0666 Merhaba, ben bebek yağı ve lierac kullanıyorum. 4. Ayda başladım ve Günde bir kez sürdüm bugüne kadar. 31. Haftadayım şu ana kadar çatlak olmadı. Umarım olmaz 💐
Ipekbalyanak Bebegimveben0666 aynen öyle yapıyorum vaseline olandan kullanıyorum uny baby yağını kullanıyorum 35+2 olduk ama çatlamadık çok şükür
Yeliz2134 Meraba ben 18+6 oldum ve göğüslerimde busuru çatlak var hiç bişey kullanmadım şimdi kullansam gidermi acaba o çatlaklar 🤔😔
rabiamustafa Bebegimveben0666 28.haftadayız daha bişy kullanmadım şimdilik öatlak falanda yok 6kilo aldım ama sonlara doğru hızla kilo alıp çatlama olurmu acaba bu satten sonra😌
NinovaLemi rabiamustafa ben toplam 10 kilo aldım 38. Haftaya gireceğiz çatlak olmadı. Şimdiye kadar olmadıysa daha da olmaz diyordu annem hep 6. Aydan itibaren sizin de olmaz büyük ihtimalle
Busramazan09 Nnefri999 niye çatlak oluşsun isteyeyim ki herkesde ne alaka sadece yorumumu söyledim benimde annemde vs olmadı bende de bu vakte kadar olmamıştı diyorum sadece çokta olmadı zsten gene minik minik. Sezeryanda olsanız o vakte kadar olur yada olmaz bilemezsiniz
Busramazan09 yasolinn ayna alıp karnınızın etrafına bakın ışıklı odada bende öyle farkettim yoksa göremiyoruz göbüşlerden