Buket_dadas Merve3913 vallah benim bedenim igrenc oldu 😂hepsini ogluma borcluyum göysüm kalcam bacaklarım mahvoldu bir karnım kaldı insalah o catlamaz hele göysüm catlamasındiye dua eden ben o hepsinden beter oldı suan sinirden halime gülüyorum🤣🤣🤣🤣🙈
Melocans Zehraspl göğüs ucunuz için, lansinoh göğüs ucu kremi alın ve kullanmaya başlayın şimdiden. Düzeltecek o sizi. Benim de ilk başta göğüslerim çatladı. Popoma bacağıma sürmedim oralar da çatladı. Bir göbeğime yağ sürdüm. Gerçekten de çatlamadı
Sultankiz Bebegimveben0666 ben sadece dalinin bebe yağını sürdüm hiçbi çatlama olmadı çok şükür ama doktor genetikle de alakalı olduğunu söyledi canım
Melocans Buket_dadas bende o durumdayım. 90 beden oldum daha çocuk doğmadan süt dolmadan. Asagı falan sarktı. Eşim dalga geçiyor :) sen boyle dalga geçmeye devam edersen göğüs kaldırma ameliyatı olurum parana yazık olur dedim,daha da sustu 😂
Melocans muallimehanimmom5 bende tüylendim yağlardan ötürü. Ama suan çatlamasın da ne olursa olsun diyorum
_ipekkkkk Minnakkurabiyeveannesi27 Allah Allah duymadım hiç doktorum özellikle kantron yağı dedi bide ama bilemedim sen sürme şüphe varsa için rahat olsun yine hindistan cevizi yağı da baya nemlendiriyor onu dene istersen 🌸🌸
Minnakkurabiyeveannesi27 _ipekkkkk aynen onu bir arkadaş daha söylemişti bende alacağım hindistan cevizi yagi
icimdekisusis Lierac, zeytinyağı içeren bir krem ve kantoron yağı. 3.aydan itibaren başladım her gün sürüyorum, şükür çatlak olmadı 🥰
birkizbirerkekannesi Bebegimveben0666 Incia Karın çatlak kremi kullanıyorum. Memnunum aslında ama erkek olduğu için çok sivri hep öne doğru büyüdüğü için az az yırtılma gibi yerler var. Kızımda hic oyle bir şey olmamıştı 😌
_ipekkkkk Minnakkurabiyeveannesi27 İnşaÂllah faydası olur 🤷♀️😊 Gerçi oldu çatlama popo tarafına sürmedim ilk başta ondan şimdi sürüyom heryere göğüs popo bacaklar karnım şimdilik orlarda çatlama yok ama bakalm son aylara doğru göreceğim😂😂😂😂
Sblatc Bebegimveben0666 ilk aylar çatlak yağı sürdüm. Arada kantoron, badem bebek yağı sürdüm. 28 de çatlamaya başladım. Şimdi bir de hindistan cevizi yağı aldım. Birqz genetik sanırım ne yaptıysam olmadı🤷♀️
mathildaa Papatyaytt ben 12 haftw gibi bebek yağı surmeye başladım, karnim belirginlesince + catlak yağı surmeye başladım
NinovaLemi Bebegimveben0666 benim normalde cildim catlamaya musait. Bacaklarımda çatlaklar var. Ama hamilelik boyunca sadece 2 sefer bio oil kullandım. Ya üşendim ya da unuttum. 37+5 günlük hamileyim şuan karnim da büyük ama hiç çatlak oluşmadı. Anlam veremedim ben de
bayatkahve Zehraspl benim de mememim alt tarafı aynı şekilde şok oldum 🙄 mor gibi değişik bir çatlak. Su içiyorum, yağ sürüyorum yok. Meme ucumda da beyaz beyaz bir şeyler dökülüyor..
Mervisogretmen muallimehanimmom5 Bende kıl, tüy de yapmadı çok şükür. 😊Çatlaksız, kaşıntısınız yola devam ediyoruz inşallah. 😄Umarım daha fazla devam etmez tüylenmeniiz. Sağlıkla alalım kucağımıza. 🙏
Nnefri999 Busramazan09 Okadar emin konuşmayın.Herkesin cildi aynı değil.Benim annemdede hiç çatlak olmadı,ablamdada.Hiçbirşey sürmüyorlardı)) Bide biz okadar beklmeyecez cnm Sezaryen olucak.Yakın haftalarda Nekadarda heveslisiniz herkesin çatlamasına 😀
Busramazan09 Nnefri999 niye çatlak oluşsun isteyeyim ki herkesde ne alaka sadece yorumumu söyledim benimde annemde vs olmadı bende de bu vakte kadar olmamıştı diyorum sadece çokta olmadı zsten gene minik minik. Sezeryanda olsanız o vakte kadar olur yada olmaz bilemezsiniz