Kevsersepettttt ZeykemKaya bende duydum onu hastane de kusmsk açılma okursa kusma olurmuş hastanede ene söylemişti
Deletedmom57 Kevsersepettttt ben kusmamak için baya tuttum kendimi 😒 kusmadım da ama saatlerce midem bulandı
PprensesEylul 39+2 oldum bugun 10-15 dk bi devamli karnim taş gibi oluyor kasılıyor sancim cok yok hafif hafif geliyor bende cok heycanliyim acaba dogum baslangicimi hastaneye gitmelimiyim bilemedim
Aniakbulut PprensesEylul benimde 39+3 oldu bugun.. genelde aksam uzeri ve aksamlari inanilmaz kasilmalarim oluyo ama hic sancim yok😔 pzt doktor kontrolum var bakalim ne diyecek
Cansum1 38+1iz karnıma sancı giriyor aşağı baskı yapıyor bugun resmen nefesimi kesti yalancı sancıymısss meğer
Nebiyeee 39+2 oldum aksam uzeri karnim sertleşti belime agri girdi heyecanlandim ama gecti sonra😏 gelen giden yok malesef
Busecetin Deletedmom57 bizde 38+0 olduk ve iki üç.gündür inanılmaz bir mide yanması ve gün içinde bulantıyla devam ediyorum ben mide bulantısı vs hiç çekmedim ayrıca değişik geliyor şuan
Deletedmom57 Busecetin aynen aynen benimde öyle hiç mide bulantısı yaşamadım ama bugün midem çok kötü bulamıyor