Deletedmom57 38+0 dan merhabalar 🤩 Varmı benimle aynı olan nasıl gidiyor ? Bugün bütün gün mide yanması ve mide bulantısı yaşamadım hiç midem bulanmazdı neden oldu acaba
Lemanyusuf Deletedmom57 merhabaaa bugün 38+0 ım ve iki defa yediğimi çıkardım zaten mide bulantıları 4 aydan beri hiç geçmiyo karnımın altında da sancılarım başladı
Busecetin Deletedmom57 bizde 38+0 olduk ve iki üç.gündür inanılmaz bir mide yanması ve gün içinde bulantıyla devam ediyorum ben mide bulantısı vs hiç çekmedim ayrıca değişik geliyor şuan
NimetMuratTaku Bende 38 +3 oldum bel ve karın altında ağrılar var birde sertleşmesi çok ağrı yapıyor sizlerdede başladımı ağrılar 👼🏻
Deletedmom57 NimetMuratTaku bende zaman zaman kasılma ve alt tarafıma baskı oluyor sadece Çarşamba günü çatı muayenem var bakalım 🤩 doğurmak istiyorum artık 😇
ZeykemKaya Deletedmom57 evet canım burda okumustum mıde bulantısı kusma son zamanalr dogum belırtısıymıs
Deletedmom57 ZeykemKaya kusmaktan nefret ederim 😣 o kadar çok tuttum ki kendimi kusmamak için ama midem saatlerce bulandı inşallah öyledir 🤩
Kevsersepettttt ZeykemKaya bende duydum onu hastane de kusmsk açılma okursa kusma olurmuş hastanede ene söylemişti
Gulsah89 Bende 38+0 dayim ve kac gundur agrim ve bulantim vardi doktora gittim nst ye bagladilar hic sancim cikmadi ama ben agridan ölüyorum
Elifbade Gulsah89 bende ayniyim canım şuan bile belimde ve üst karnimda ağrılar oluyor uyuyamıyorum 🙄 38hafta icindeyim
Lemanyusuf Deletedmom57 hiç bilmiyorum ilk 3 ay rahattm şimdi yanmalardan duramıyorum ilaç lar fayda etmiyor
aryaniris Merhabalar 🙋🏻♀️ Ben de 36+6 ara ara kasilmalar hafif agri ve alt tarafa ani gelen baskilar var 🎉 mide bulantisi veya yanma pek yok🤰🏻 heyecanliyim cok az kaldi hissediyorum🎀🙈
Erdemveannesi 38+2 yim bugün kalçamda ve kasıklarımda agrı oldu. Ve karnım taş gibi midem bulanıyor ve tansiyonum düştü. Sanırım geliyor bizimki bu gece uyuyamam ben ve 29.07 doğum günüm çok heycanlıyım 🤗🤗😬😬
NimetMuratTaku Elifbade bende aynı perşembe günü çatı muayenem var kesin perşembe gel cumaya bırakma dedi doktorum