denizin_annesii Kizlar çok korkuyorum doğumdan uyusturmadan atılan dikislerden o anki acıyı düşündükçe uykular haram oluyor resmen bide ilk gebeligim sizde nasıl durumlar bu arada 25haftadayiz bebisimle 😁😘👶
Iscn denizin_annesii dikişten korkmana hiç gerek yok zaten kesi atmadan önce uyuşturuyorlar yanı bende öyle oldu kestıgını bile hissetmedim dikerkende çok az acı oluyor o an zaten onu takmıyorsun bile😇
deutschetraum denizin_annesii canım hic korkmuyorum aksine normal doğum istiyorum. Daha baska dertlerim var 3536 haftalıkken 1200 km yolculuk yapacagım.
Civcivinannesiii denizin_annesii 😬😬bizdede ben degilde esim korkuyo sanki kendi dogurcak🤣 O yerden bu bebek nasil cikacak ya cikmazsa diye dolaniyodu gecen dedim iyiki sen hamile degilsin 🤣oysaki daha 10 haftaya girmedik🤣🤣🤣🤣
Iscn denizin_annesii Allahın izniyle oraya kadar gel o an zaten ne yaparlarsa yapsınlar tınlamıyorsun biran önce çıksın istiyorsun 😁😅
AnneBebek0 denizin_annesii Ben suan 41+1 haftalik oldum. Inan bende cok korkuyordum dogumdan😅 suanda niye dogmuyor diye bekliyorum öyle. Suni sanci sezeryan aklima geldikce dahada korkuyorum. Yani suan normal sancim gelse sevincten agliyacagim 😂 evde yanliz kalinca aglayan ben korkudan suan sanci bekliyorum yapmadigim hareket yemedigim sey kalmadi hayirlisi. Yani demek istedigim hic korkma suan diyorum agrim sancim gelsede o agriyi cekip sonra dogurup kurtulsam insallah
Tugce9334 deutschetraum ben 3000 km yol yaptım kendını sıkma rahat ol yoruldugnu hıssettıgınde soyle in yürü biraz ve sırtına yastık al belını doldursun
deutschetraum denizin_annesii bende öyle düşünüyorum eşim beni tek göndermek istemiyor onsuz sıkılacagımı bildiği icin. Ay herkesin ayrı bir derdi var allah bize yardım etsin sağlıklı sıhhatli eli kolu düzgün doğsunda cocuklar napalım artık meşakkatli bir süreç dayanıcaz
denizin_annesii Civcivinannesiii 😁😁😁çok düşünceli eşiniz var eşime diyorum korkuyorum yok yok bişey olmaz doğuranlar nasl doğurdu diyo takmiyor pek
llFatma Civcivinannesiii kocalar 9 doğuruyor diye boşa dememişler😁 çok güzel bir şey önemsediği anlamına gelir keyfini çıkar hayırlı doğumların olur ins kuzu
Civcivinannesiii denizin_annesii ayyy yok bacim şu dogum isini dusunmesinler 🤣 nerde ne okusa tepemde bitiyo🤣🤣
denizin_annesii Civcivinannesiii 😁😁😁 bence iyi bişey ama tabi bı yandan da siz stres oluyorsunuzdur bu sefer
Yagmur00 denizin_annesii benım kı daha donmemıs donmesin diye umut ediyorum 🙈🙈🙈aslında korkmuyor dum en son kurtaj im baya bı kotu gecti ondan bana cok korku kaldı
Cigdem_42 denizin_annesii 4 saat sancı çektim 5 dakikada dogurdum igneden hastaneden korkan insandim ama inan hic korkulacak bisey değil elbette sancı zor ama emin ol bebegini kucagina alınca buna deger diyorsun sen hep pozitif düşün iyi seyler dusun allah hickimseye kaldiramayacagindan fazla yük yüklemez
Emine003 denizin_annesii canım bende hiç acı hissetmedim ilk doğumum da nasıl olduğunu bile anlamadım inan ki ne kesi acısı ne de dikiş acısı uyuşturuyar merak etme ve doğumu yaptıktan sonra onlar hiç geliyo ben ikinci ikinmamda çıktı oğlum bakalım bu bebişim nasıl olcak inşallah yine normal olur sende gerçekten hiç korkma canım Rabbim yardımcımız oluyo çok şükür 🤗🤗🥰🥰🥰
GizemSultan denizin_annesii 5 gün önce normal doğum yaptım uyuşturuyolar kesiği, dikişi hiç birşeyi hissetmiyorsun hiç korkma